התעוררויות רבות-בת 6.5 חודשים

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. התעוררויות רבות-בת 6.5 חודשים
30/04/2012 21:32
בתי בת 6.5 חודשים. עדיין מתעוררת פעמיים בלילה לאכול (בשעה 24.00-1.00, ואח"כ בשעה 4.00-5.00).
היא סובלת מרפלוקס ובמשך היום לא אוכלת מי יודע מה. הרבה פעמים לא מסיימת בקבוקים. אוכלת חצאי בקבוקים. ובאופן כללי יש איתה דיי בעייתיות עם האוכל מההתחלה - הייתה בוכה הרבה ואז גילינו שיש רפלוקס, הייתי מניקה וגם הייתה בוכה, עברנו ממטרנה לסמיליאק לאינפמיל ובכל מקרה תמיד סביב האוכל יש בעיות, אוכלת ב"תשלומים" מתחילה ב30 ואחרי 20 דקות ממשיכה לאכול עוד 50. בכל מקרה, אוכלת בממוצע 90 בארוחה.
אני מעוניינת להוריד לה לפחות בקבוק אחד של הלילה ולא מצליחה.
קראתי פה המלצות לדחות בשעה את הבקבוק. אבל במקרה שלי אני משעה 3.00 מתעוררת כי היא בוכה ושמה לה מוצץ ואז ב 4-5 היא כבר זורקת את המוצץ ורוצה לאכול. בד"כ היא אוכלת 60, לפעמים 90-120.
איך להפסיק לה ארוחה אחת בלילה? איך לדחות בשעה נוספת אם היא כבר זורקת את המוצץ וכשמרימים אותה היא בוכה.....
מאת: אורח/ת
3. הורדת ארוחה מהלילה
01/05/2012 11:46
ראשית, הייתי מתייעצת עם רופא כיון שהיא לא אוכלת במהלך היום כמו שצריך לוודא שזה אכן נכון להוריד לה את האוכל.
במידה וכן, ארוחה בסביבות 4-5 היא כמעט בבוקר. אין אפשרות לדחות את זה בעוד שעה אלא להפסיק אותה לחלוטין. או שמתחילים אתה את הבוקר בשעה חמש ואז נותנים לה לאכול ארוחת בוקר. או שמחזירים אותה לשינה ללא אוכל, זה יהיה קשה 2-3 לילות אבל היא תפסיק להתעורר (כאמור במידה ואכן אינה צריכה לאכול).
לפני שאת מתחילה בזה נתקי את הקשר בין האוכל לשינה כלומר, תני לה לאכול אבל אל תאפשרי לה להירדם בזמן האוכל. לאחר שלא יהיה קשר יהיה לך קל יותר לדחות את השעות.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד