תאומים בני 7 חודשים

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. תאומים בני 7 חודשים
02/05/2012 11:20
הבנים שלי הולכים לישון בשבע, שבע וחצי אחרי אמבטיה ואוכל. אחרי עבודה קשה הצלחנו להרגיל אותם להרדם לבד. הבעיה מתחילה בהתעוררויות מוקדמות של אחד מהם. הם ישנים יחד החדר, מה שגורם להתעוררות של השני. התאום שמתעורר מוקדם, מתעורר בארבע בבוקר ומאוד קשה להרדים אותו שוב. לפעמים הוא נרדם אבל כשמתרחקים ממנו הוא מתחיל שוב לבכות.
מה ניתן לעשות על מנת לאחר את שעת ההתעוררות?

סדר היום שלהם בנוי ומוקפד והם ישנים שתי תנומות, בבוקר ובצהרים ולפעמים תנומת אחה"צ קלה.
תודה רבה
מאת: אורח/ת
2. יקיצה מוקדמת
02/05/2012 15:22
קשה לי לדעת מהי הסיבה להתעוררות הזו.
יכול להיות שגם שבע זו שעה מאוחרת מדי עבורו ואם הוא ילך לישון לפני כן הוא ישן טוב יותר. שימי לב לסימני עייפות ותרדימי אותו בהתאם.
יכול להיות שיש לו גורם תלות שמתרחש רק בבוקר ולכן הוא ממשיך להתעורר בשעה הזו.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
3. גורמי תלות
06/05/2012 11:07
לאחרונה הבחורצ'יק מתעורר כל שעה, שעה וחצי ולא מצליח להרדם שוב. כנראה בסוף כל מחזור שינה. רק אחרי ליטופי ראש וגב הוא נרדם ואחרי שעה וחצי חוזר חלילה.
לתת לו לבכות לבד זו לא אופציה מבחינתנו.
מה עוד ניתן לעשות?
הם לא לוקחים מוצץ ולא שמיכה או כל גורם אחר.
איזה עוד גורמי תלות יכולים להיות?

תוד רבה על התשובות
מאת: אורח/ת
4. גורמי תלות
06/05/2012 15:10
היי,
גם לדעתי לתת לו לבכות זו לא אופציה.
אם הוא נרדם ע"י ליטוף יכול להיות שזה גורם התלות.
תנסי לבחון את הצורה שבה הוא נרדם, מה עוזר לו להירדם מהר יותר לרוב שם תמצאי את גורם התלות.
אם לא תמצאי אותו לבד אני מזמינה אותך לפנות אלינו טלפונית ולהיפגש עם יועצת, נוכל לעזור לך למצוא את הסיבה וכמובן- מה לעשות כדי להיגמל ממנה.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד