פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0תינוק שנרדם רק בידיים
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

דניאל בן 9 חודשים ונרדם רק ביידים עם נדנוד. אני ידעת שזה הרגל ממש גרוע אבל רק כך הוא היה מוכן להרדם.
בזמן האחרון הוא מתקשה להרדם גם על היידים, הוא עייף ורוצה לישון אבל לא מוכן להרדם ,זה קורה ביום בבוקר ובערב.
כאשר אנחנו מנסים להרדים אותו על היידים או במיטה הוא מתחיל לבכות. לאחר 5-10 דקות עם נידנוד על על היידיים הוא נרדם אבל ברגע ששמים אותו במיטה הוא מתעורר ומתחיל לבכות.
מה אני מצריכה לעשות כדי שירדם לבד וללא בכי?
תודה
אינסה סופר
דניאל פיתח "עמידות" להירדמות על הידיים וזה אומר שמה שעזר עד לא מזמן כבר מפסיק להשפיע ולעזור ולכן ההרדמות יותר ארוכות ואולי יש גם יותר יקיצות בלילה.
כדאי להתחיל ללמד את דניאל להירדם במיטה. כרגע הוא עדיין זקוק לכם ולכן זה בסדר אם תשבי לידו ותתני לו מגע (ליטוף, טפיחות וכו..) עד שהוא יירדם במיטה. לאחר כמה לילות שיהיו בהם הרדמות ארוכות יותר הוא יתחיל להסתגל להירדמות החדשה והבכי יפחת עד שיפסק.
1. תינוק שנרדם רק בידיים
05/05/2012 9:47
שלום,דניאל בן 9 חודשים ונרדם רק ביידים עם נדנוד. אני ידעת שזה הרגל ממש גרוע אבל רק כך הוא היה מוכן להרדם.
בזמן האחרון הוא מתקשה להרדם גם על היידים, הוא עייף ורוצה לישון אבל לא מוכן להרדם ,זה קורה ביום בבוקר ובערב.
כאשר אנחנו מנסים להרדים אותו על היידים או במיטה הוא מתחיל לבכות. לאחר 5-10 דקות עם נידנוד על על היידיים הוא נרדם אבל ברגע ששמים אותו במיטה הוא מתעורר ומתחיל לבכות.
מה אני מצריכה לעשות כדי שירדם לבד וללא בכי?
תודה
אינסה סופר
מאת: inessa
2. הרדמה במיטה
06/05/2012 10:20
היי אינסה,דניאל פיתח "עמידות" להירדמות על הידיים וזה אומר שמה שעזר עד לא מזמן כבר מפסיק להשפיע ולעזור ולכן ההרדמות יותר ארוכות ואולי יש גם יותר יקיצות בלילה.
כדאי להתחיל ללמד את דניאל להירדם במיטה. כרגע הוא עדיין זקוק לכם ולכן זה בסדר אם תשבי לידו ותתני לו מגע (ליטוף, טפיחות וכו..) עד שהוא יירדם במיטה. לאחר כמה לילות שיהיו בהם הרדמות ארוכות יותר הוא יתחיל להסתגל להירדמות החדשה והבכי יפחת עד שיפסק.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום