התעוררויות מרובות עקב מחלה

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. התעוררויות מרובות עקב מחלה
08/05/2012 21:45
שלום רב,

בני בן 10 חודשים, כבר שבוע ימים מצונן עם שיעול טורדני וכאבי אוזנים. בנוסף התחילו לצאת לו שיניים.
לפני שהיה חולה אכל 180 מטרנה לפני השינה. כרגע אוכל רק 120 ולפעמים פחות מטרנה. לאחר שעה וחצי מתעורר בבכי היסטרי ונרדם רק אחרי שאכל עוד 80 מטרנה.
ואז מתעורר כל חצי שעה -שעה ונרגע רק שהוא על הידיים. בשעה 12 שוב מקבל מטרנה וחוזר לישון ומתעורר שוב כל שעה שעתיים. כך עד 6 בבוקר

אנחנו מאוד מותשים.לא יודעים מה לעשות.

לפני שהיה חולה היו ימים שישן כל הלילה והיו ימים שקם בסביבות השעה 12 לאכול והמשיך לישון עד 6 בבוקר. או כאשר לא מצא את המוצץ.

מה לעשות האם זה זמני? האם הוא ימשיך לסגל התנהגות זו?

אשמח לתשובתכם
מאת: אורח/ת
2. רגרסיה בעקבות מחלה
09/05/2012 15:48
היי,
הרבה פעמים קורה שמחלה או כאב הם טריגר לרגרסיה. ככל הנראה גם לפני המחלה היה לבנכם משהו חיצוני שבעזרתו הוא הצליח להירדם ולא הירדמות עצמאית ובעקבות המחלה חלה הרעה.
צריך לבדוק כיצד הוא נרדם וללמד אותו להירדם בעצמו. אם האוכל הוא הדבר שבעזרתו הוא נרדם, המשיכו לתת לו לאכול אבל נתקו אותו כשקצב היניקות משתנה. כך הקשר בין האוכל לשינה ינותק ואז הוא יאכל פחות בלילה ותוכלו בצורה יזומה להוריד עוד ארוחות במידת הצורך.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד