פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0תינוק בן שנה וחודשיים
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

הבן שלי בן שנה וחודשיים לא מוכן לישון במיטה שלו.
הוא נרדם בסלון על ספה (ללא טלויזיה) שאני או בעלי נמצאים לידו.
לאחר שהוא נרדם אנחנו מעבירים אותו למיטה. כשמעבירים אותו למיטה הוא לפעמים מתעורר ובוכה המון עד שהוא נרדם על הידיים ולפעמים הוא ממשיך לישון עד שבאמצע הלילה הוא מתעורר ולא מוכן לחזור ולישון במיטה אלא רק על שמיכה שהוא אוהב בסלון.
איך אני יכולה לעזור לו ולהחזיר אותו לישון במיטה? יש לציין שבעבר הוא ישן במיטה לילות שלמים והוא היה נרדם לבד. אם אנחנו שמים אותו במיטה שהוא ער הוא בוכה ומאוד קשה להרגיע אותו.
אשמח לקבל עצה.
תודה
מומלץ להרגיל את בנך וללמד אותו להירדם במיטה שלו. בנך פיתח "עמידות" להירדמות בנוכחות שלכם ולכן יותר קשה להרדים אותו והוא מתעורר יותר בלילה ואף פותח חלונות ערות.
כדי לחזור ללילות רצופים הוא צריך ללמוד להירדם במיטה שלו לאורך כל הלילה.
אין ספק שתחילה הוא יגיב לזה בבכי, אך מתן מענה לבכי שלו ע"י הרגעה ותמיכה שלכם תעזור לו לקבל ביטחון להירדמות במיטה.
לאחר מספר לילות ההרדמות יחזרו להיות רגועות ונעימות אלא שהפעם זה יהיה במיטה שלו.
כדי להתחיל הניחו אותו במיטה (רק כשהוא רגוע) שבו לידו ותנו לו מגע (ליטוף, טפיחות וכו''..) כשהוא בוכה הרימו והרגיעו על הידיים וכשהוא רגוע הניחו במיטה והמשיכו עם המגע עד להירדמות.
1. תינוק בן שנה וחודשיים
13/05/2012 9:27
בוקר טוב,הבן שלי בן שנה וחודשיים לא מוכן לישון במיטה שלו.
הוא נרדם בסלון על ספה (ללא טלויזיה) שאני או בעלי נמצאים לידו.
לאחר שהוא נרדם אנחנו מעבירים אותו למיטה. כשמעבירים אותו למיטה הוא לפעמים מתעורר ובוכה המון עד שהוא נרדם על הידיים ולפעמים הוא ממשיך לישון עד שבאמצע הלילה הוא מתעורר ולא מוכן לחזור ולישון במיטה אלא רק על שמיכה שהוא אוהב בסלון.
איך אני יכולה לעזור לו ולהחזיר אותו לישון במיטה? יש לציין שבעבר הוא ישן במיטה לילות שלמים והוא היה נרדם לבד. אם אנחנו שמים אותו במיטה שהוא ער הוא בוכה ומאוד קשה להרגיע אותו.
אשמח לקבל עצה.
תודה
מאת: אורח/ת
2. פעוט בן שנה וחודשיים
13/05/2012 12:29
היי,מומלץ להרגיל את בנך וללמד אותו להירדם במיטה שלו. בנך פיתח "עמידות" להירדמות בנוכחות שלכם ולכן יותר קשה להרדים אותו והוא מתעורר יותר בלילה ואף פותח חלונות ערות.
כדי לחזור ללילות רצופים הוא צריך ללמוד להירדם במיטה שלו לאורך כל הלילה.
אין ספק שתחילה הוא יגיב לזה בבכי, אך מתן מענה לבכי שלו ע"י הרגעה ותמיכה שלכם תעזור לו לקבל ביטחון להירדמות במיטה.
לאחר מספר לילות ההרדמות יחזרו להיות רגועות ונעימות אלא שהפעם זה יהיה במיטה שלו.
כדי להתחיל הניחו אותו במיטה (רק כשהוא רגוע) שבו לידו ותנו לו מגע (ליטוף, טפיחות וכו''..) כשהוא בוכה הרימו והרגיעו על הידיים וכשהוא רגוע הניחו במיטה והמשיכו עם המגע עד להירדמות.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום