תינוק בן שנה וחודשיים

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. תינוק בן שנה וחודשיים
13/05/2012 9:27
בוקר טוב,

הבן שלי בן שנה וחודשיים לא מוכן לישון במיטה שלו.
הוא נרדם בסלון על ספה (ללא טלויזיה) שאני או בעלי נמצאים לידו.
לאחר שהוא נרדם אנחנו מעבירים אותו למיטה. כשמעבירים אותו למיטה הוא לפעמים מתעורר ובוכה המון עד שהוא נרדם על הידיים ולפעמים הוא ממשיך לישון עד שבאמצע הלילה הוא מתעורר ולא מוכן לחזור ולישון במיטה אלא רק על שמיכה שהוא אוהב בסלון.
איך אני יכולה לעזור לו ולהחזיר אותו לישון במיטה? יש לציין שבעבר הוא ישן במיטה לילות שלמים והוא היה נרדם לבד. אם אנחנו שמים אותו במיטה שהוא ער הוא בוכה ומאוד קשה להרגיע אותו.

אשמח לקבל עצה.

תודה
מאת: אורח/ת
2. פעוט בן שנה וחודשיים
13/05/2012 12:29
היי,
מומלץ להרגיל את בנך וללמד אותו להירדם במיטה שלו. בנך פיתח "עמידות" להירדמות בנוכחות שלכם ולכן יותר קשה להרדים אותו והוא מתעורר יותר בלילה ואף פותח חלונות ערות.
כדי לחזור ללילות רצופים הוא צריך ללמוד להירדם במיטה שלו לאורך כל הלילה.
אין ספק שתחילה הוא יגיב לזה בבכי, אך מתן מענה לבכי שלו ע"י הרגעה ותמיכה שלכם תעזור לו לקבל ביטחון להירדמות במיטה.
לאחר מספר לילות ההרדמות יחזרו להיות רגועות ונעימות אלא שהפעם זה יהיה במיטה שלו.
כדי להתחיל הניחו אותו במיטה (רק כשהוא רגוע) שבו לידו ותנו לו מגע (ליטוף, טפיחות וכו''..) כשהוא בוכה הרימו והרגיעו על הידיים וכשהוא רגוע הניחו במיטה והמשיכו עם המגע עד להירדמות.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: אורח/ת התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד