פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0בת שנה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

ביתי מגיל ארבעה חודשים נירדמת לבד במיטה וישנה כל הלילה למעט מספר פעמים בלילה שהיא צריכה מוצץ ומיד ממשיכה לישון.
כיום היא בת שנה אך לפני כשבועיים למדה לעמוד לבד ומאז לא מוכנה לשכב במיטה ורק עומדת , וכשאני ניגשת אליה ומשכיבה אותה היא מיד נעמדת רוצה בידיים ובוכה וכך זה חוזר על עצמו עד שאני מתייאשת מהבכי מרימה אותה וכעבור מספר דקות היא נירדמת עלי ואני שמה אותה במיטה ( לפעמים היא שוב מתעוררת נעמדת ובוכה ולפעמים ממשיכה לישון כל הלילה) שאלתי איך אני מרגילה אותה שוב להירדם לבד למרות המצב הנוכחי שהיא רק רוצה לעמוד ובוכה ולא מוכנה ״ לשים ראש״
אשמח לתשובה...
כל למידה מוטורית חדשה מיד משפיעה על הלילה כיון שביתך תנסה אותה בכל הזדמנות אפשרית וזה טבעי וחשוב.
כל עוד היא נעמדת/מתיישבת/מדברת אין צורך להיכנס אליה לחדר כי המטרה היא שלאחר העמידה היא תחזור לשכיבה ותרדם. אם יש לה הרגלי שינה טובים היא תוכל לעשות את זה. כמובן שכאשר היא בוכה גשי אליה הרגיעי במגע וכשהיא רגועה צאי מהחדר. אם צריך זה בסדר להרים אותה על הידיים אבל מיד כשהיא נרגעת להחזיר למיטה ולא לאפשר לה להירדם על הידיים.
לאחר כמה לילות בהם יהיו הרבה כניסות ויציאות לחדר אך בסופם היא תרדם במיטה ולא על הידיים זה ישתפר.
(בהנחה שאין לה גורמי תלות אחרים).
1. בת שנה
13/05/2012 13:32
שלוםביתי מגיל ארבעה חודשים נירדמת לבד במיטה וישנה כל הלילה למעט מספר פעמים בלילה שהיא צריכה מוצץ ומיד ממשיכה לישון.
כיום היא בת שנה אך לפני כשבועיים למדה לעמוד לבד ומאז לא מוכנה לשכב במיטה ורק עומדת , וכשאני ניגשת אליה ומשכיבה אותה היא מיד נעמדת רוצה בידיים ובוכה וכך זה חוזר על עצמו עד שאני מתייאשת מהבכי מרימה אותה וכעבור מספר דקות היא נירדמת עלי ואני שמה אותה במיטה ( לפעמים היא שוב מתעוררת נעמדת ובוכה ולפעמים ממשיכה לישון כל הלילה) שאלתי איך אני מרגילה אותה שוב להירדם לבד למרות המצב הנוכחי שהיא רק רוצה לעמוד ובוכה ולא מוכנה ״ לשים ראש״
אשמח לתשובה...
מאת: אורח/ת
2. בת שנה
14/05/2012 13:05
היי,כל למידה מוטורית חדשה מיד משפיעה על הלילה כיון שביתך תנסה אותה בכל הזדמנות אפשרית וזה טבעי וחשוב.
כל עוד היא נעמדת/מתיישבת/מדברת אין צורך להיכנס אליה לחדר כי המטרה היא שלאחר העמידה היא תחזור לשכיבה ותרדם. אם יש לה הרגלי שינה טובים היא תוכל לעשות את זה. כמובן שכאשר היא בוכה גשי אליה הרגיעי במגע וכשהיא רגועה צאי מהחדר. אם צריך זה בסדר להרים אותה על הידיים אבל מיד כשהיא נרגעת להחזיר למיטה ולא לאפשר לה להירדם על הידיים.
לאחר כמה לילות בהם יהיו הרבה כניסות ויציאות לחדר אך בסופם היא תרדם במיטה ולא על הידיים זה ישתפר.
(בהנחה שאין לה גורמי תלות אחרים).
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה