פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 3הרדמות עצמאית
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17
04/06/2024 20:07

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

ביתי בת שישה וחצי חודשים ונרדמת בד"כ במהלך היום 4 פעמים לעשרים עד ארבעים דקות- שנת בוקר, צהריים, אחהצ, ערב (שינה קצרה לפני הלילה בד"כ בשבע).
בשעה תשע בערב מראה סימני עייפות ואז אנו מתחילים בטקס שכולל מקלחת והנקה ואחכ הרדמות. במהלך השבוע האחרון התמדתי ועם שירה וטפיחות החלה להירדם במיטה לאחר ההנקה. יש לי הרגשה שלעיתים ההנקה גורמת לה להיכנס לתהליך השינה כחלק מהטקס אם כי אינה נרדמת על השד בניגוד לעבר. האם כדאי להניק לפני המקלחת כדי שההנקה לא תהווה חוליה בשרשרת למרות שהיא נכנסת למיטה בעיניים פקוחות?
שאלה נוספת- במהלך היום אני לא מצליחה להרדים אותה עצמאית באותה דרך. ניסיתי להחשיך את החדר, ניסיתי לא להישבר וחיכיתי שעה וזה פשוט לא עובד! היא נעמדת על שש מתנדנתד וצורחת, בכי ודמעות... אני מרימה מרגיעה וישר מורידה ושוב, זה לאר נגמר. במהלך היום ישנה בערסל לאחר נדנוד או כשנרדמת לעיתים רחוקות בעגלול.
האם טקס הלילה נכון?
מה לעשות במהלך היום?
בעבר כתבתי פה מאחר והיתה נרדמת רק כשהיינו קופצים אתה על כדור פזיו ועזרתן לי מאוד:)
תודה מראש!!!
קודם כל אין ספק שעשית עבודה יפה והיא היום נרדמת במיטתה, כל הכבוד.
לגבי ההנקה, אם זה עוזר לה ונעים לכן והיא לא נרדמת במהלך האוכל ואינה אוכלת במהלך הלילה זה בסדר. אם זה ישתנה אז אפשר לשקול להוציא את זה מהטקס.
לגבי היום, נשמע שבתך לא ישנה מספיק ולכן היא עייפה במהלך היום מה שמקשה עליה את ההירדמות. המשיכי להחשיך את החדר ונסי לבנות טקס שינה קצר ונעים (ושונה) מהלילה. המשיכי להרגיע אותה באותה צורה, לפני הכל בדקי מתי היא זקוקה ללכת לישון. לאחר כמה בקרים נכונים גם ההרדמה בבוקר צריכה להיות כמו בלילה.
מקווה ששוב עזרתי.
במידה ולא את מוזמנת לפנות אלינו למרכז טלפונית ולקבל ייעוץ אישי.
האם לנסות להוריד את האכול בלילה למרות שזו פעם אחת, יניקה קצרה?
לגבי היום- מה יכול לכלול טקס קצר ושונה?
ושוב המון תודה על העזרה והתגובה המהירה, את מאוד מאוד עזרת ועוזרת לי...
:)
טקס שינה בבוקר יכול להיות שיר כשהיא על הידיים שלך/ריקוד קצר/ סיפור קצר- אחד מאלה.
בכיף.
1. הרדמות עצמאית
20/05/2012 22:27
שלום רב,ביתי בת שישה וחצי חודשים ונרדמת בד"כ במהלך היום 4 פעמים לעשרים עד ארבעים דקות- שנת בוקר, צהריים, אחהצ, ערב (שינה קצרה לפני הלילה בד"כ בשבע).
בשעה תשע בערב מראה סימני עייפות ואז אנו מתחילים בטקס שכולל מקלחת והנקה ואחכ הרדמות. במהלך השבוע האחרון התמדתי ועם שירה וטפיחות החלה להירדם במיטה לאחר ההנקה. יש לי הרגשה שלעיתים ההנקה גורמת לה להיכנס לתהליך השינה כחלק מהטקס אם כי אינה נרדמת על השד בניגוד לעבר. האם כדאי להניק לפני המקלחת כדי שההנקה לא תהווה חוליה בשרשרת למרות שהיא נכנסת למיטה בעיניים פקוחות?
שאלה נוספת- במהלך היום אני לא מצליחה להרדים אותה עצמאית באותה דרך. ניסיתי להחשיך את החדר, ניסיתי לא להישבר וחיכיתי שעה וזה פשוט לא עובד! היא נעמדת על שש מתנדנתד וצורחת, בכי ודמעות... אני מרימה מרגיעה וישר מורידה ושוב, זה לאר נגמר. במהלך היום ישנה בערסל לאחר נדנוד או כשנרדמת לעיתים רחוקות בעגלול.
האם טקס הלילה נכון?
מה לעשות במהלך היום?
בעבר כתבתי פה מאחר והיתה נרדמת רק כשהיינו קופצים אתה על כדור פזיו ועזרתן לי מאוד:)
תודה מראש!!!
מאת: אורח/ת
2. הרדמות עצמאית
21/05/2012 16:08
הייקודם כל אין ספק שעשית עבודה יפה והיא היום נרדמת במיטתה, כל הכבוד.
לגבי ההנקה, אם זה עוזר לה ונעים לכן והיא לא נרדמת במהלך האוכל ואינה אוכלת במהלך הלילה זה בסדר. אם זה ישתנה אז אפשר לשקול להוציא את זה מהטקס.
לגבי היום, נשמע שבתך לא ישנה מספיק ולכן היא עייפה במהלך היום מה שמקשה עליה את ההירדמות. המשיכי להחשיך את החדר ונסי לבנות טקס שינה קצר ונעים (ושונה) מהלילה. המשיכי להרגיע אותה באותה צורה, לפני הכל בדקי מתי היא זקוקה ללכת לישון. לאחר כמה בקרים נכונים גם ההרדמה בבוקר צריכה להיות כמו בלילה.
מקווה ששוב עזרתי.
במידה ולא את מוזמנת לפנות אלינו למרכז טלפונית ולקבל ייעוץ אישי.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

3. תודה רבה ועוד שאלת הבהרה
21/05/2012 16:23
ביתי קמה בלילה פעם אחת לאכול ולעיתים פעם נוספת ומקבלת מוצץ. היא מסוגלת לקחת אותו לבד אבל עצם הניסיון הוך למשחק ומעיר אותה לכן אני נותנת לה מייד ובכך מבטיחה שהיא תחזור לישון.האם לנסות להוריד את האכול בלילה למרות שזו פעם אחת, יניקה קצרה?
לגבי היום- מה יכול לכלול טקס קצר ושונה?
ושוב המון תודה על העזרה והתגובה המהירה, את מאוד מאוד עזרת ועוזרת לי...
:)
מאת: אורח/ת
4. אוכל בלילה
21/05/2012 20:08
רוב התינוקות בגיל זה מסוגלים לישון גם ללא אוכל כל הלילה, אולם ישנם ילדים שזקוקים לאוכל גם עד גיל שנה. אם היא לא נרדמת בזמן האוכל ונכנסת למיטה ערה ורק אז נרדמת זה בסדר. בכל זאת, אם היא מתפתחת טוב ואוכל טוב במהלך היום אפשר גם להוריד את הארוחה הזו.טקס שינה בבוקר יכול להיות שיר כשהיא על הידיים שלך/ריקוד קצר/ סיפור קצר- אחד מאלה.
בכיף.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה