בן חודש וחצי לא רוצה לישון

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. בן חודש וחצי לא רוצה לישון
22/05/2012 11:04
שלום רב יש לי תינוק בן חודש וחצי שלא מצליח לישון לבד במיטה, קשה לו להירדם ואז מתחיל לבכות עד שאנחנו מסייעים לו לישון , מה לא ניסינו?עגלה , ידיים, לחישה- טפיחה,נענוע,,, הוא מצליח להירדם אך אם אנחנו מניחים אותו במיטה מתעורר ישר,אם נופל המוצץ מתעורר ישר, גם אם אנחנו משאירים אותו בעגלה אחרי עשר דקות מתעורר, הוא ישן ממש מעט במשך היום שינה של רבע שעה ואז מתעורר עייף ובוכה ,שללנו גזים , רעב או כאב , יש לציין שבלילה ישן טוב מתעורר כל שלוש שעות לאוכל אך נרדם לבד עם מוצץ אך במהלך היום אין לנו רגע פנאי ,מה עושים בבקשה עזרה
מאת: אורח/ת
2. בן חודש וחצי
22/05/2012 11:36
היי,
ראשית מזל טוב!
בנך מאוד צעיר ובגיל הזה לרוב התינוקות אין יכולת פיזיולוגית להירדמות עצמאית ולכן הוא צריך את העזרה שלכם.
אם הוא נרדם על הידיים ואז את מעבירה אותו למיטה זה מעיר אותו. עדיף לנסות לאפשר לו כמה שיותר הזדמנויות בהן הוא נרדם כבר במיטה שלו (עם זה עם נדנוד, טפיחות, הנחת יד עליו וכו'..)
אם בכל זאת אתם מרדימים אותו בעגלה או במנשא בד (מומלץ מאוד עד גיל 3 חודשים) עזרו לו לישון ברצף לפחות חצי שעה (ע"י נדנוד/טיול וכו'.) ורק אז לנסות להעביר אותו למיטה שלו, גם אם לא הצלחתם לפחות הארכתם לו את השינה.
לפני כל שינה גם ביום עשו מעין טקס שינה קצר להכין אותו לכניסה לשינה ועדיף לאפשר לו לישון בחדר חשוך.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: אורח/ת התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד