פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 3שינת הילד
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17
04/06/2024 20:07

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

הבן שלי בן 11 חודשים
3 חודשים ראשונים היה ישן בעריסה והיתה תקופה של שבוע שהיה מאוד חולה והוא היה ישן במיטה שלנו ביני לבין האבא ומאותו יום הוא ישן בינינו
כמה שניסינו שישן במיטה שלו לא עוזר אפילו לא מסכים לשבת במיטה שלו ולשחק באמצע היום היתי תקופה של פחות מחודש שהיה מסכים לשחק במיטה שלו לרבע שעה
מה לעשות איתו הוא גם כל 4 שעות מתעורר בשביל לקחת בקבוק
אני עוד חודש יולדת בת ואני רוצה לשים עריסה ל3 חודשים בחדר שלנו
ואם הוא ישאר ישן במיטה שלנו ההוא יתעורר על כל בכי שלה ולא ישן טוב
וגם בעיה אחרת שהוא ישן ב3 לפנות בוקר ונשאר ישן עד 12 בצהריים עם התעוררות כל 4 שעות לבקבוק
ניסיתי כמה פעמים לא לתת לו לישון באמצע היום בשביל שישן בלילה מוקדם לא עזר וגם הערתי אותו מוקדם בבוקר בשביל שיהיה עייף וישן מוקדם גם לא עזר היה ישן מ9בלילה עד 11 ונשאר ער ל3 לפנות בוקר
מה לעשות בשביל שישן מוקדם ובשביל שישן במיטה ובחדר שלו
נשמע שיש הרבה שאלות והרבה סדר שצריך לארגן לבנך. כדי ללמד אותו קודם להתיידד עם המיטה בהקשר של שינה- זה לא משנה אם הוא יסכים לשחק במיטה או לא ההתיידדות צריכה להיות כזו שהוא יאהב להירדם שם.
כדאי להוריד לו את כמות הבקבוקים בלילה ולשנות לו את שעות השינה בלילה ולהוסיף לפחות 2 תנומות במהלך היום.
גם הלידה הצפויה עשויה לשנות את הלילות (כפי שציינת)
יש כאן הרבה נושאים שאי אפשר לפרט את כולם בפורום אני מציעה לך ליצור עמנו קשר טלפוני ונשמח לעמוד לרשותך.
1. שינת הילד
24/05/2012 23:41
שלוםהבן שלי בן 11 חודשים
3 חודשים ראשונים היה ישן בעריסה והיתה תקופה של שבוע שהיה מאוד חולה והוא היה ישן במיטה שלנו ביני לבין האבא ומאותו יום הוא ישן בינינו
כמה שניסינו שישן במיטה שלו לא עוזר אפילו לא מסכים לשבת במיטה שלו ולשחק באמצע היום היתי תקופה של פחות מחודש שהיה מסכים לשחק במיטה שלו לרבע שעה
מה לעשות איתו הוא גם כל 4 שעות מתעורר בשביל לקחת בקבוק
אני עוד חודש יולדת בת ואני רוצה לשים עריסה ל3 חודשים בחדר שלנו
ואם הוא ישאר ישן במיטה שלנו ההוא יתעורר על כל בכי שלה ולא ישן טוב
וגם בעיה אחרת שהוא ישן ב3 לפנות בוקר ונשאר ישן עד 12 בצהריים עם התעוררות כל 4 שעות לבקבוק
ניסיתי כמה פעמים לא לתת לו לישון באמצע היום בשביל שישן בלילה מוקדם לא עזר וגם הערתי אותו מוקדם בבוקר בשביל שיהיה עייף וישן מוקדם גם לא עזר היה ישן מ9בלילה עד 11 ונשאר ער ל3 לפנות בוקר
מה לעשות בשביל שישן מוקדם ובשביל שישן במיטה ובחדר שלו
מאת: אורח/ת
2. תהליך שינה
28/05/2012 13:10
היי,נשמע שיש הרבה שאלות והרבה סדר שצריך לארגן לבנך. כדי ללמד אותו קודם להתיידד עם המיטה בהקשר של שינה- זה לא משנה אם הוא יסכים לשחק במיטה או לא ההתיידדות צריכה להיות כזו שהוא יאהב להירדם שם.
כדאי להוריד לו את כמות הבקבוקים בלילה ולשנות לו את שעות השינה בלילה ולהוסיף לפחות 2 תנומות במהלך היום.
גם הלידה הצפויה עשויה לשנות את הלילות (כפי שציינת)
יש כאן הרבה נושאים שאי אפשר לפרט את כולם בפורום אני מציעה לך ליצור עמנו קשר טלפוני ונשמח לעמוד לרשותך.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום