פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0שינה אצל בן 4 חודשים וחצי
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

אני יודעת ש אלה" צרות של עשירים " :) ואנחנו עוד במצב טוב אבל הייתי רוצה לשמוע את דעתך בכל מקרה.
תודה רבה.
חיסונים וחום בהחלט יכולים להשפיע על הלילות למשך כ1-2 לילות, לא מעבר לזה. וברגע שאין חום כבר לא צריכה להיות השפעה.
אני לא מכירה לעומק את היסטוריית השינה של בנך אבל ממה שאת מתארת נשמע שהוא אינו יודע להירדם באופן עצמאי (אלא ע"י נדנוד וטפיחות) וככל הנראה אתם חווים כרגע נסיגה בעקבות "עמידות" לגורמי התלות האלה (טפיחות, הרדמות בזמן האוכל, נדנוד וכו'..) עמידות מתבטאת בהרדמות ארוכות יותר וביותר יקיצות במהלך הלילה.
אני ממליצה לגמול אותו מההירדמות בזמן מגע שלכם. אפשר להרגיע ולתת מגע כל זמן שהוא בוכה (ואפילו מומלץ) אך כשהוא רגוע הפסיקו עם המגע (אפשר עדיין להיות לידו). לאחר כמה לילות שהוא יירדם ללא מגע ההרדמות צפויות להשתפר. לגבי האוכל, לא הייתי מוסיפה עוד אוכל אלא לא מאפשרת לו להירדם בזמן האוכל וכך לנתק את הקשר בין האוכל לבקבוק. כך כשהוא לא יהיה רעב במהלך הלילה הוא יוותר בעצמו על הארוחות.
1. שינה אצל בן 4 חודשים וחצי
25/05/2012 12:17
דניאל בן 4 וחצי חודשים, ילד מקסים ונינוח יחסית . עד עכשיו, בחודשיים האחרונים היה ישן טוב בלילה, נרדם לפעמים 8-9 ומתעורר ב3 לאכול והולך לישון עד 6. לפעמים היה ישן רצוף עד 5 בלי להתעורר אפילו. בימים האחרונים ישנה נסיגה בעניין זה. הוא הולך לישון רגיל אבל התחיל להתעורר ב1-2 לאוכל, נרדם ומתעורר ב5 בערך ואז משחק ונרדם שוב. בנוסף, ניהיה די קשה להרדים אותו, הוא עייף אבל צוחק ורוצה לשחק , זה נהיה ממש מתיש. לפני זה היה נרדם דיי בקלות עם נענוע של העגלה או שיר, טפיחות... כאשר הוא מתעורר ב1-2 בלילה אני לא יודעת אם זה מרעב או לא.ניסיתי לתת מוצץ אבל בדרך כלל הוא ממשיךלהיות ער, אינו בוכה אבל מעיף רגליים, מיילל כזה קצת. אני לא פעם פוחדת שהוא רעב אז אני מאכילה אותו, אבל לא הייתי רוצה שזה יהפוך להרגל(הבקבוק בלילה..) מה דעתך?הוא אוכל רק תחליף. אגב, האם חיסונים וקצת חום עלולים להשפיע על השינה והרדמות? הוא עשה חיסונים שלשום.אני יודעת ש אלה" צרות של עשירים " :) ואנחנו עוד במצב טוב אבל הייתי רוצה לשמוע את דעתך בכל מקרה.
תודה רבה.
מאת: אורח/ת
2. רגרסיה בלילות
28/05/2012 13:26
היי.חיסונים וחום בהחלט יכולים להשפיע על הלילות למשך כ1-2 לילות, לא מעבר לזה. וברגע שאין חום כבר לא צריכה להיות השפעה.
אני לא מכירה לעומק את היסטוריית השינה של בנך אבל ממה שאת מתארת נשמע שהוא אינו יודע להירדם באופן עצמאי (אלא ע"י נדנוד וטפיחות) וככל הנראה אתם חווים כרגע נסיגה בעקבות "עמידות" לגורמי התלות האלה (טפיחות, הרדמות בזמן האוכל, נדנוד וכו'..) עמידות מתבטאת בהרדמות ארוכות יותר וביותר יקיצות במהלך הלילה.
אני ממליצה לגמול אותו מההירדמות בזמן מגע שלכם. אפשר להרגיע ולתת מגע כל זמן שהוא בוכה (ואפילו מומלץ) אך כשהוא רגוע הפסיקו עם המגע (אפשר עדיין להיות לידו). לאחר כמה לילות שהוא יירדם ללא מגע ההרדמות צפויות להשתפר. לגבי האוכל, לא הייתי מוסיפה עוד אוכל אלא לא מאפשרת לו להירדם בזמן האוכל וכך לנתק את הקשר בין האוכל לבקבוק. כך כשהוא לא יהיה רעב במהלך הלילה הוא יוותר בעצמו על הארוחות.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום