פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0תינוקת בת 5.5 חודשים שלא ישנה במהלך היום
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

הבת שלי בת 5.5 חודשים (4 חודשים מתוקן).
החל מגיל חודשיים ישנה לילה שלם רצוף (כ- 11 שעות) ועוד כ 3-4 תנומות במהלך היום. נרדמת במיטה שלה לבד עם מוצץ וחפץ מעבר.
בשבוע האחרון היא לא ישנה בכלל בשעות היום, פרט לשנת הבוקר (שהיא בדר"כ שעה וחצי-שעתיים) ואז נשארת ערה עד שנת הלילה.
זה לא כ"כ משפיע על שנת הלילה פרט לעובדה שמעוררת כמה פעמים בלילה ונרדמת ישר עצמאית.
בסה"כ ישנה ביממה כ 12-13 שעות אבל כאמור במהלך היום יכולה להיות ערה רצוף גם כ 7-8 שעות.
האם זה בסדר או שמא עליי לשנות משהו בהרגליי השינה שלה?
תודה,
שרון.
בגיל זה (עד 6 חודשים) בממוצע תינוק זקוק ל-15 שעות ביממה. זה כבר מתחיל להשפיע על הלילה בזה שהיא מתעוררת יותר, אמנם חוזרת לישון בעצמה שזה מעולה ומראה בהחלט על הרגלי שינה טובים אך חשוב לשים לב שזה לא מתחיל להיות יותר ויותר.
במידה ובמהלך היום היא שמחה וחיונית וזה לא משפיע על הלילה אז אין בעיה. יחד עם זאת, הייתי מנסה להוסיף לבתך שנת צהריים (שהיא השינה היותר משמעותית מהבוקר)
1. תינוקת בת 5.5 חודשים שלא ישנה במהלך היום
26/05/2012 19:36
שלום,הבת שלי בת 5.5 חודשים (4 חודשים מתוקן).
החל מגיל חודשיים ישנה לילה שלם רצוף (כ- 11 שעות) ועוד כ 3-4 תנומות במהלך היום. נרדמת במיטה שלה לבד עם מוצץ וחפץ מעבר.
בשבוע האחרון היא לא ישנה בכלל בשעות היום, פרט לשנת הבוקר (שהיא בדר"כ שעה וחצי-שעתיים) ואז נשארת ערה עד שנת הלילה.
זה לא כ"כ משפיע על שנת הלילה פרט לעובדה שמעוררת כמה פעמים בלילה ונרדמת ישר עצמאית.
בסה"כ ישנה ביממה כ 12-13 שעות אבל כאמור במהלך היום יכולה להיות ערה רצוף גם כ 7-8 שעות.
האם זה בסדר או שמא עליי לשנות משהו בהרגליי השינה שלה?
תודה,
שרון.
מאת: אורח/ת
2. שנות יום
28/05/2012 13:46
היי שרון,בגיל זה (עד 6 חודשים) בממוצע תינוק זקוק ל-15 שעות ביממה. זה כבר מתחיל להשפיע על הלילה בזה שהיא מתעוררת יותר, אמנם חוזרת לישון בעצמה שזה מעולה ומראה בהחלט על הרגלי שינה טובים אך חשוב לשים לב שזה לא מתחיל להיות יותר ויותר.
במידה ובמהלך היום היא שמחה וחיונית וזה לא משפיע על הלילה אז אין בעיה. יחד עם זאת, הייתי מנסה להוסיף לבתך שנת צהריים (שהיא השינה היותר משמעותית מהבוקר)
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום