פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0בת חודשיים מתעוררת המון ומתקשה להרדם
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

ביתי בת חודשיים
מגיל 3 שבועות ישנה טוב סה"כ. שנת לילה מתחילה בשבע וחצי אחרי מקלחת וארוחה והייתה ישנה כשבע שעות. לאחר שהייתה קמה לאכול הייתה מתעוררת שוב אחרי שלוש שעות כל פעם. שינה הייתה מסתיימת בשבע בבוקר בערך. נרגעת על הידיים מניחים במיטה וטופחים עד להירדמות סופית.
בבקרים גם כן היתה ישנה טוב, נרדמה על הידיים או בעגלה/עריסה עם ליטופים אם לא עייפה מדיי.
בשבוע האחרון מתקשה לישון ביום ובלילה. בוכה מאוד גם שהיא על היידים, כבר רדומה ומתחילה להתנגד ולקפל רגליים ומוצצת את המוצף חזק מאוד
(לא רעבה) גם בלילה אחרי שנרדמה מתעוררת כל שעתיים כל פעם ששמים לה את המוצץ נרגעת לשניה וחוזרת להתקפל נרדמת שוב רק על הידיים לאחר קפיצות קלות. לא רעבה כי נרגעת גם בלי אוכל....
לפני כשבועיים הפסקנו הנקה ועברנו למטרנה, האם יש קשר? (בתחילת המעבר ישנה עדיין טוב)
מה ניתן לעשות כדי שתישן טוב יותר למשך זמן?
היא עייפה מאוד עצבנית ובוכה הרבה...
(כשנמצאת עלי ישנה זמן ממושך כי כל פעם שמתעוררת אני מרדימה אותה בהצמדות אלי)
תודה.
לגבי קיפולי הרגליים הייתי מציעה לכם לשלול כל בעיה רפואית (יכול להיות שאלה כאבים מגזים, אולי גם בעקבות המעבר למטרנה ).
בנוגע להירדמויות הארוכות והיקיצות בלילה, ממה שאת מתארת בתך נרדמת ע"י עזרה שלכם שמתבטאת בתלות בהרדמה על הידיים. תינוקות וילדים מתפתחים עמידות לגורמי תלות וזה אומר שמה שעבד אתמול מצוין היום כבר לא כ"כ משפיע ולכן ההרדמות ארוכות יותר, העמידות מתבטאת ביותר ויותר יקיצות במהלך הלילה ולפעמים יש גם חלונות ערות.
הייתי מתחילה קודם ליידד את בתך עם המיטה וללמד אותה להירדם בה. תחילה היא עדיין זקוקה למגע שלך ולכן שבי לידה ותני לה מגע/ליטוף/טפיחות/נדנוד וכו'.. כשהיא בוכה הרימי על הידיים להרגיע אך כשהיא רגועה (וערה) החזירי למיטה והמשיכי עם המגע. לאחר כמה לילות ההרדמות יתחילו להתקצר ויהיה פחות בכי ופחות צורך להרים על הידיים. לאחר שהיא תלמד להירדם במיטה תוכלו בהדרגה להוריד את המגע שלכם. כשהיא תדע לישון ללא עזרה והירדמות תהיה עצמאית היא תוכל לישון לילות רצופים.
סביבות גיל 5-6 חודשים תוכלי גם ללמד אותה לקחת מוצץ בעצמה.
1. בת חודשיים מתעוררת המון ומתקשה להרדם
31/05/2012 13:56
שלום רב, ביתי בת חודשיים
מגיל 3 שבועות ישנה טוב סה"כ. שנת לילה מתחילה בשבע וחצי אחרי מקלחת וארוחה והייתה ישנה כשבע שעות. לאחר שהייתה קמה לאכול הייתה מתעוררת שוב אחרי שלוש שעות כל פעם. שינה הייתה מסתיימת בשבע בבוקר בערך. נרגעת על הידיים מניחים במיטה וטופחים עד להירדמות סופית.
בבקרים גם כן היתה ישנה טוב, נרדמה על הידיים או בעגלה/עריסה עם ליטופים אם לא עייפה מדיי.
בשבוע האחרון מתקשה לישון ביום ובלילה. בוכה מאוד גם שהיא על היידים, כבר רדומה ומתחילה להתנגד ולקפל רגליים ומוצצת את המוצף חזק מאוד
(לא רעבה) גם בלילה אחרי שנרדמה מתעוררת כל שעתיים כל פעם ששמים לה את המוצץ נרגעת לשניה וחוזרת להתקפל נרדמת שוב רק על הידיים לאחר קפיצות קלות. לא רעבה כי נרגעת גם בלי אוכל....
לפני כשבועיים הפסקנו הנקה ועברנו למטרנה, האם יש קשר? (בתחילת המעבר ישנה עדיין טוב)
מה ניתן לעשות כדי שתישן טוב יותר למשך זמן?
היא עייפה מאוד עצבנית ובוכה הרבה...
(כשנמצאת עלי ישנה זמן ממושך כי כל פעם שמתעוררת אני מרדימה אותה בהצמדות אלי)
תודה.
מאת: אורח/ת
2. יקיצות מרובות
02/06/2012 19:45
היי,לגבי קיפולי הרגליים הייתי מציעה לכם לשלול כל בעיה רפואית (יכול להיות שאלה כאבים מגזים, אולי גם בעקבות המעבר למטרנה ).
בנוגע להירדמויות הארוכות והיקיצות בלילה, ממה שאת מתארת בתך נרדמת ע"י עזרה שלכם שמתבטאת בתלות בהרדמה על הידיים. תינוקות וילדים מתפתחים עמידות לגורמי תלות וזה אומר שמה שעבד אתמול מצוין היום כבר לא כ"כ משפיע ולכן ההרדמות ארוכות יותר, העמידות מתבטאת ביותר ויותר יקיצות במהלך הלילה ולפעמים יש גם חלונות ערות.
הייתי מתחילה קודם ליידד את בתך עם המיטה וללמד אותה להירדם בה. תחילה היא עדיין זקוקה למגע שלך ולכן שבי לידה ותני לה מגע/ליטוף/טפיחות/נדנוד וכו'.. כשהיא בוכה הרימי על הידיים להרגיע אך כשהיא רגועה (וערה) החזירי למיטה והמשיכי עם המגע. לאחר כמה לילות ההרדמות יתחילו להתקצר ויהיה פחות בכי ופחות צורך להרים על הידיים. לאחר שהיא תלמד להירדם במיטה תוכלו בהדרגה להוריד את המגע שלכם. כשהיא תדע לישון ללא עזרה והירדמות תהיה עצמאית היא תוכל לישון לילות רצופים.
סביבות גיל 5-6 חודשים תוכלי גם ללמד אותה לקחת מוצץ בעצמה.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום