פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0שנת לילה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

וללטפו,כשבימים שלאחר מכן הייתי יוצאת בהדרגה מהחדר,בני היקר סוף סוף התרגל להירדם לבדו במיטה לאחר טקס השינה הקבוע,ומתעורר בלילה רק למוצץ או למים,ונרדם כעבור כמה דקות לבדו,כשאני לא בחדר.אבל לאחרונה הוא מתעורר ב 3:00 לפנות בוקר,נפשוט מסרב לחזור לישון!הוא קורא לי ״בואי!״ כשאני ניגשת אליו,מחבקת אותן,אומרת שאני אוהבת אותו,ומסבירה לו שהוא צריך לישון,מנסה להשכיבו חזרה לוקח לו כמה דקות להירגע,אך בשניה שאני מסתובבת לצאת הוא נעמד חזרה וצורח.כשניסיתי לצאת מהחדר,להסביר לו שאני ממש לידו והכל בסדר,מה שהיה עוזר בעבר- הוא עדיין מסרב לחזור לישון למרות שהוא עייף.וזה מגיע למצב בו הוא עומד במיטתו ובוכה שעה ויותר עד שאני פשוט לא מסוגלת ומוציאה אותו לסלון, להתחיל את היום.חשוב לי לציין שאני מושכת את שעת השינה שלו עד 21:00 מכיוון שהוא היה מתעורר המון וקם מוקדם.בשבועות ששנתו התייצבה יחסית הוא היה קם בסביבות 6.כשאני מגיעה הביתה אני משתדלת לתת לו את כל תשומת הלב,האם יתכן שזה לא מספיק?ומה יכולה להיות הסיבה שהוא קם דווקא ב 3?האם כדאי למשוך את השינה שלו מעבר ל 21:00 למרות שהוא כבר מאוד עייף בשעות באלה?אשמח אם תוכלי לייעץ.תודה רבה!
1. שנת לילה
07/06/2012 6:29
שלום לכולכן,שמי שירה,אני אם להראל בן שנה ושבעה חודשים.בני מאז ומתמיד לא ישן שעות מרובות,גם בתור תינוק קטן שעות השינה שלו במהלך היום היו מועטות מאוד,כשבלילה גם כן היה נרדם לרוב על הידיים,היה מועבר לעריסה שהייתה בחדרי,ומתעורר במהלך הלילה לינוק מספר פעמים,כשבשלב כלשהו הייתי משאירה אותו איתי במיטה כי רק כך הוא היה ישן שינה ארוכה יחסית.בגיל 7 חודשים העברתי אותו למיטה בחדרו,אחרי שהיה נרדם לידי כי הוא לא היה מוכן לישון בשום דרך אחרת.השינה שלו הייתה מלווה בהמון יקיצות( פעמים 7-10),וכבסופו שלדבר לפנות בוקר הייתי מעבירה אותו לישון איתי במיטה כי כבר לא היו לי כוחות...ב3 חודשים האחרונים החלטתי לשים לזה סוף- אחרי כמעט חודש ארוך ומתיש במיוחד שלא ויתרתי ולא הוצאתי אותו מהמיטה שלו,כשבלילה הייתי יושבת לידו שעות אך לא מוציאה אותו,רק מנסה להרגיעווללטפו,כשבימים שלאחר מכן הייתי יוצאת בהדרגה מהחדר,בני היקר סוף סוף התרגל להירדם לבדו במיטה לאחר טקס השינה הקבוע,ומתעורר בלילה רק למוצץ או למים,ונרדם כעבור כמה דקות לבדו,כשאני לא בחדר.אבל לאחרונה הוא מתעורר ב 3:00 לפנות בוקר,נפשוט מסרב לחזור לישון!הוא קורא לי ״בואי!״ כשאני ניגשת אליו,מחבקת אותן,אומרת שאני אוהבת אותו,ומסבירה לו שהוא צריך לישון,מנסה להשכיבו חזרה לוקח לו כמה דקות להירגע,אך בשניה שאני מסתובבת לצאת הוא נעמד חזרה וצורח.כשניסיתי לצאת מהחדר,להסביר לו שאני ממש לידו והכל בסדר,מה שהיה עוזר בעבר- הוא עדיין מסרב לחזור לישון למרות שהוא עייף.וזה מגיע למצב בו הוא עומד במיטתו ובוכה שעה ויותר עד שאני פשוט לא מסוגלת ומוציאה אותו לסלון, להתחיל את היום.חשוב לי לציין שאני מושכת את שעת השינה שלו עד 21:00 מכיוון שהוא היה מתעורר המון וקם מוקדם.בשבועות ששנתו התייצבה יחסית הוא היה קם בסביבות 6.כשאני מגיעה הביתה אני משתדלת לתת לו את כל תשומת הלב,האם יתכן שזה לא מספיק?ומה יכולה להיות הסיבה שהוא קם דווקא ב 3?האם כדאי למשוך את השינה שלו מעבר ל 21:00 למרות שהוא כבר מאוד עייף בשעות באלה?אשמח אם תוכלי לייעץ.תודה רבה!
מאת: שירה לוי
2. עניתי לך בפוסט השני (ל"ת)
07/06/2012 13:44
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi