פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0רעיון לטקס שינה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

אשמח לשמוע רעיון לטקס שינה ליום.
בלילה אני משמיעה מוזיקה נעימה, האם כדאי להשמיע גם ביום? האם את אותה מוזיקה? כיום ישן גם בלי מוזיקה ביום.
אם לוקח 20 דקות להרדם על הידיים (כן, זאת אני מההודעה הקודמת :-)), אפשר שחלק מהן אני אעשה בסלון עם אור ורעשים או שכדאי מרגע שאני חושבת שעייף להכנס לחדר לשינה, פשוט קצת משעמם לי ואולי גם לו להיות בחדר שינה 20 דקות...
תודה!
20 דקות זה זמן יחסית סביר להירדמות ועדיף כמובן שזה יהיה במיטה ולא על הידיים.
בלילה, המוזיקה יכולה להיות מצוינת כחלק מטקס השינה אבל כשהוא במיטה הפסיקי את המוזיקה כי אז זה כבר עוזר לו להירדם ולכן זו לא הירדמות עצמאית.
במהלך היום, כדאי להוריד גירויים לפני שאת מתחילה את ההרדמה, טקס השינה עצמו מומלץ שיהיה כולו בחדר שלו כדי להקל על ההרדמה ולקצר אותה. הטקס לא צריך להיות ארוך אלא שיר או שניים כשהוא על הידיים שלך (שאת שרה) בחושך, 2-3 דקות שהוא איתך כדי להרגיע מכל הרעשים שבחוץ ואז להתחיל להרדים אותו.
בשבילו זה לא משעמם כלל הוא מנסה להירדם (גם אנחנו לא נשכבים ונרדמים מיד, תהליך ההירדמות לוקח כמה דקות).
1. רעיון לטקס שינה
08/06/2012 7:19
היי,אשמח לשמוע רעיון לטקס שינה ליום.
בלילה אני משמיעה מוזיקה נעימה, האם כדאי להשמיע גם ביום? האם את אותה מוזיקה? כיום ישן גם בלי מוזיקה ביום.
אם לוקח 20 דקות להרדם על הידיים (כן, זאת אני מההודעה הקודמת :-)), אפשר שחלק מהן אני אעשה בסלון עם אור ורעשים או שכדאי מרגע שאני חושבת שעייף להכנס לחדר לשינה, פשוט קצת משעמם לי ואולי גם לו להיות בחדר שינה 20 דקות...
תודה!
מאת: אורח/ת
2. טקס שינה בבוקר
10/06/2012 11:17
היי,20 דקות זה זמן יחסית סביר להירדמות ועדיף כמובן שזה יהיה במיטה ולא על הידיים.
בלילה, המוזיקה יכולה להיות מצוינת כחלק מטקס השינה אבל כשהוא במיטה הפסיקי את המוזיקה כי אז זה כבר עוזר לו להירדם ולכן זו לא הירדמות עצמאית.
במהלך היום, כדאי להוריד גירויים לפני שאת מתחילה את ההרדמה, טקס השינה עצמו מומלץ שיהיה כולו בחדר שלו כדי להקל על ההרדמה ולקצר אותה. הטקס לא צריך להיות ארוך אלא שיר או שניים כשהוא על הידיים שלך (שאת שרה) בחושך, 2-3 דקות שהוא איתך כדי להרגיע מכל הרעשים שבחוץ ואז להתחיל להרדים אותו.
בשבילו זה לא משעמם כלל הוא מנסה להירדם (גם אנחנו לא נשכבים ונרדמים מיד, תהליך ההירדמות לוקח כמה דקות).
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום