פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0עמידה וקושי להרדם
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

פעמיים עזרת לי מאוד בעצות בקשר לביתי (היתה נרדמת רק בקיצות על כדור ואחכ התקשתה להרדם במהלל היום).
לפני כשבועיים התיישבה, החלה לזחול ונעמדה באתו שובע בסוף גיל שישה חודשים.
כיום קיים קושי גדול בהרדמה בגלל שהיא נעמדת.
זה לוקח שעה בערב ורק אחרי שאני יוצאת ונכנסת ויוצאת והיא בוכה כשאני לא שם אז אפשר להרדים- בקיצור כשאני מתישה אותה מהבכי כשאני הולכת שוב ושוב. מה לעשות???? לחכות??? יעבור מעצמו??? אני מרגישה שכל העבודה הקשה שלי ירדה לטמיון.
לילות אחרונים נרדמה בלילה אחרי שקמה רק במיטה שלנו. יש לה גם דלקתבאוזן, ללא חום והיא מקטרת מעט מאוד כך שלא נראהלי וזה קשור.
הלילה נעמדה בארבע לנות בוקר וזהו, מלחמות לא עזרו. אתמול קפצתי על הכדור איתה אחרי חודשים וממש התבאסתי שעשיתי את זה אבל לא היתה ברירה.
מה לעשות כשהיא כל הזמן קמה נעמדת ומתיישבתו ולר מניחה ראש?
בקבוק מים במיטב או צעצוע יייסעו?
תודה מראש
התפתחות מוטורית משפיעה על הלילה. בתך למדה המון דברים מאוד מהר והיא מנסה אותם 24 שעות. זה טבעי.
יכול להיות שבמקביל גם הדלקת אוזניים משפיעה (הרבה פעמים זה משפיע יותר דווקא במנח של שכיבה ולכן, זה מורגש יותר בלילה).
בנוסף, דווקא בגלל כל הפעילות שהיא עושה במהלך היום זה הזמן לבדוק האם היא לא עייפה מדי כשהיא הולכת לישון. היום, כשהיא יותר פעילה מוטורית ייתכן והיא מתעייפת מוקדם יותר. ואז ההרדמות יתקצרו ולא יהיו עם הרבה בכי.
אם היא רגילה לישון ללא עזרתך אז המשיכי לצאת כשהיא רגועה וחזרי אליה רק כשהיא בוכה (אם היא נעמדת/מדברת וכו'.. אין צורך להיכנס אליה).
בקבוק מים אל תכניסי למיטה כיון שזה תלות בעייתית כי ילדים נוטים להעלות כמות מים בלילה מאוד מהר כך ייווצר מצב שהיא תתעורר המון כדי שתביאי לה עוד מים.
בובה אפשר לשים לה במיטה בתנאי שהיא תיקח אותה בעצמה כשהיא תרצה לשחק בה.
אתמול חזרתי השכבתי היא נעמדה, ככה שלושת רבעי שעה, עד שהשכבתי אותה על הגב וככה היא לא זזה, רק על הצד ועם טפיחות נרדמה.
היום בבוקר לא נרדמה, שעה של צרחות.... לא במיטה, לא על הידיים ובסוף על הציצי מיאוש, כבר לא יכולתי, היא פשוט צרחה וצרחה בקולי קולות. היא היתה בטרוף ולא היה את מי לנסות להרגיע...
אני ממש מרגישה אבודה.
האם ממש לצאת ולהכנס כל כמה שניות כי היא מייד קמה ונעמדת?
ומה לעשות כשהיא כבר בהיסטריה?
תודה
כמו שציינתי זה יכול להיות בפעם-פעמיים הראשונות מאוד קשה וארוך, אבל ככל שתהי יותר נחושה ותמשיכי בעקביות לעשות את אותו הדבר זה יצליח ובפעמים הבאות זה יהיה יותר ויותר קל.
את לא צריכה להיכנס בכל פעם שהיא נעמדת אלא רק כשהיא בוכה/קוראת לך.
השתדלי לא להגיע איתה להיסטריה של בכי. במידה וזה קורה הרימי על הידיים והרגיעי אותה עם חיבוק חזק (זה למעשה התקף זעם, שלרוב נוצר מבלבול) ורק לאחר שהיא נרגעת הורידי אותה למיטה.
את מוזמנת ליצור עמנו קשר טלפוני ולהיפגש עם יועצת זה יכול לעזור לך מאוד. או להגיע להרצאה הקרובה בנושא, תקבלי הרבה כלים.
1. עמידה וקושי להרדם
19/06/2012 14:23
היי עינת,פעמיים עזרת לי מאוד בעצות בקשר לביתי (היתה נרדמת רק בקיצות על כדור ואחכ התקשתה להרדם במהלל היום).
לפני כשבועיים התיישבה, החלה לזחול ונעמדה באתו שובע בסוף גיל שישה חודשים.
כיום קיים קושי גדול בהרדמה בגלל שהיא נעמדת.
זה לוקח שעה בערב ורק אחרי שאני יוצאת ונכנסת ויוצאת והיא בוכה כשאני לא שם אז אפשר להרדים- בקיצור כשאני מתישה אותה מהבכי כשאני הולכת שוב ושוב. מה לעשות???? לחכות??? יעבור מעצמו??? אני מרגישה שכל העבודה הקשה שלי ירדה לטמיון.
לילות אחרונים נרדמה בלילה אחרי שקמה רק במיטה שלנו. יש לה גם דלקתבאוזן, ללא חום והיא מקטרת מעט מאוד כך שלא נראהלי וזה קשור.
הלילה נעמדה בארבע לנות בוקר וזהו, מלחמות לא עזרו. אתמול קפצתי על הכדור איתה אחרי חודשים וממש התבאסתי שעשיתי את זה אבל לא היתה ברירה.
מה לעשות כשהיא כל הזמן קמה נעמדת ומתיישבתו ולר מניחה ראש?
בקבוק מים במיטב או צעצוע יייסעו?
תודה מראש
מאת: אורח/ת
2. קושי בהרדמות
20/06/2012 10:26
היי, אני שמחה שעזרתי לך. מקווה לעשות זאת שוב :-)התפתחות מוטורית משפיעה על הלילה. בתך למדה המון דברים מאוד מהר והיא מנסה אותם 24 שעות. זה טבעי.
יכול להיות שבמקביל גם הדלקת אוזניים משפיעה (הרבה פעמים זה משפיע יותר דווקא במנח של שכיבה ולכן, זה מורגש יותר בלילה).
בנוסף, דווקא בגלל כל הפעילות שהיא עושה במהלך היום זה הזמן לבדוק האם היא לא עייפה מדי כשהיא הולכת לישון. היום, כשהיא יותר פעילה מוטורית ייתכן והיא מתעייפת מוקדם יותר. ואז ההרדמות יתקצרו ולא יהיו עם הרבה בכי.
אם היא רגילה לישון ללא עזרתך אז המשיכי לצאת כשהיא רגועה וחזרי אליה רק כשהיא בוכה (אם היא נעמדת/מדברת וכו'.. אין צורך להיכנס אליה).
בקבוק מים אל תכניסי למיטה כיון שזה תלות בעייתית כי ילדים נוטים להעלות כמות מים בלילה מאוד מהר כך ייווצר מצב שהיא תתעורר המון כדי שתביאי לה עוד מים.
בובה אפשר לשים לה במיטה בתנאי שהיא תיקח אותה בעצמה כשהיא תרצה לשחק בה.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

3. המשך
20/06/2012 11:17
איך שאני יוצאת מתחיל מהחדר מתחיל קיטור שמתחלף בכי מהר מאוד.אתמול חזרתי השכבתי היא נעמדה, ככה שלושת רבעי שעה, עד שהשכבתי אותה על הגב וככה היא לא זזה, רק על הצד ועם טפיחות נרדמה.
היום בבוקר לא נרדמה, שעה של צרחות.... לא במיטה, לא על הידיים ובסוף על הציצי מיאוש, כבר לא יכולתי, היא פשוט צרחה וצרחה בקולי קולות. היא היתה בטרוף ולא היה את מי לנסות להרגיע...
אני ממש מרגישה אבודה.
האם ממש לצאת ולהכנס כל כמה שניות כי היא מייד קמה ונעמדת?
ומה לעשות כשהיא כבר בהיסטריה?
תודה
מאת: אורח/ת
4. היי
20/06/2012 12:29
זה מאוד תלוי איך היא רגילה להירדם בכל פעם.כמו שציינתי זה יכול להיות בפעם-פעמיים הראשונות מאוד קשה וארוך, אבל ככל שתהי יותר נחושה ותמשיכי בעקביות לעשות את אותו הדבר זה יצליח ובפעמים הבאות זה יהיה יותר ויותר קל.
את לא צריכה להיכנס בכל פעם שהיא נעמדת אלא רק כשהיא בוכה/קוראת לך.
השתדלי לא להגיע איתה להיסטריה של בכי. במידה וזה קורה הרימי על הידיים והרגיעי אותה עם חיבוק חזק (זה למעשה התקף זעם, שלרוב נוצר מבלבול) ורק לאחר שהיא נרגעת הורידי אותה למיטה.
את מוזמנת ליצור עמנו קשר טלפוני ולהיפגש עם יועצת זה יכול לעזור לך מאוד. או להגיע להרצאה הקרובה בנושא, תקבלי הרבה כלים.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום