פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0שינוי פתאומי בהרגלי שינה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

אני לא יודעת מה גרם לשינוי ולמה הוא פתאום כזה רעב בלילות ולא נרדם בקלות, מה עושים???
הרבה פעמים מחלה היא טריגר לרגרסיה בעקבות גורמי תלות שהיו קיימים או "הזדמנות" ליצירת גורמי תלות חדשים.
ראשית העובדה שאת צריכה לגשת אליו בלילה רק כדי להחזיר לו את המוצץ מראה שיש לו תלות מסוימת. למדי אותו לקחת מוצץ לבד במהלך הלילה.
שנית, אני לא יודעת אם בתחילת הלילה הוא היה נרדם גם עם אוכל או לא. בכל מקרה, היקיצות שקשורות עכשיו לאכול הן מתוך הרגל ופיתוח עמידות לתלות במים ולא מתוך רעב. תחילה וודאי שהוא אינו נרדם בזמן האוכל ולאחר מכן התחילי באופן ייזום לדחות את שעת האוכל בשעה בכל מספר ימים עד שהארוחות יצאו לגמרי מהלילה. אוכל או מים זה אותו דבר, מומלץ שלא לתת מים כלל בלילה (אלא בימים מסוימים של מחלה).
1. שינוי פתאומי בהרגלי שינה
21/06/2012 20:38
שלום, הבן שלי בן 8 חודשים. מגיל 5 חודשים נרדם לבד עם מוצץ ולא אוכל בלילה. כשהתעורר, הייתי מחזירה לו מוצץ והיה נרדם חזרה. לפני כחודש וחצי הוא חלה (חום, דלקת עיניים, גרון, שלשולים, הקאות וכו) בתק' ממשוכת של 3 שבועות. כשהיה ער בלילה , הבאתי לו לשתות המון מים. לאחר המחלה, הוא כבר לא ישן לילות, הבאתי לו קצת מים בלילות עד שנרגע. ולאחרונה, הוא גם לא רוצה מים אלה רק מטרנה. בשבוע האחרון, הוא אכל 2 בקבוקים של 180 מל כל לילה והוא נראה ממש רעב (למרות הבקבוק עם קורנפלור שאני מכינה לו אחרי השינה).אני לא יודעת מה גרם לשינוי ולמה הוא פתאום כזה רעב בלילות ולא נרדם בקלות, מה עושים???
מאת: אורח/ת
2. שינוי בעקבות מחלה
24/06/2012 10:55
השינוי הזה הוא לא כ"כ פתאומי. הוא קרה במהלך 3 שבועות של מחלה והמשיך גם לאחר מכן.הרבה פעמים מחלה היא טריגר לרגרסיה בעקבות גורמי תלות שהיו קיימים או "הזדמנות" ליצירת גורמי תלות חדשים.
ראשית העובדה שאת צריכה לגשת אליו בלילה רק כדי להחזיר לו את המוצץ מראה שיש לו תלות מסוימת. למדי אותו לקחת מוצץ לבד במהלך הלילה.
שנית, אני לא יודעת אם בתחילת הלילה הוא היה נרדם גם עם אוכל או לא. בכל מקרה, היקיצות שקשורות עכשיו לאכול הן מתוך הרגל ופיתוח עמידות לתלות במים ולא מתוך רעב. תחילה וודאי שהוא אינו נרדם בזמן האוכל ולאחר מכן התחילי באופן ייזום לדחות את שעת האוכל בשעה בכל מספר ימים עד שהארוחות יצאו לגמרי מהלילה. אוכל או מים זה אותו דבר, מומלץ שלא לתת מים כלל בלילה (אלא בימים מסוימים של מחלה).
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום