הרדמה בעגלה

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. הרדמה בעגלה
23/06/2012 21:53
שלום רב
קראתי מעט מן הפורום- כל הכבוד לכן. אתן עונות ברצינות ובמסירות לכל אמא.
בני בן חמישה חודשים. עברנו לאחרונה מהאמבטיה לטיולון. על אף ההמלצות ישן רק על הבטן. גם במיטה וכך גם נהגנו בטיולים באמבטיה. כעת בטיולון פשוט לא נרדם. כאשר מתעייף מאוד בוכה. האם יש המלצות איך ניתן ללמדו להרדם בעגלה החדשה? מאוד קשה לי להיות מוגבלת להיות בבית סמוך לכל שינה שלו.
בנוסף קם פעם בלילה להנקה. כיצד ניתן להתחיל לגמול מארוחה זו? פשוט לתת מוצץ במקום? תוכלי לתאר בקצרה את התהליך?
הרבה תודה
יפית
מאת: אורח/ת
2. הרדמה
24/06/2012 12:42
תודה על המחמאה.

עדיף שלא להיות "מקובע" על תנוחה מסוימת. אני מבינה שהוא ישן טוב יותר על הבטן אבל מה יקרה כשהוא יתחיל להתהפך? בכל פעם שיתהפך לגב הוא יתעורר ואת תצטרכי לגשת ולהחזיר אותו לבטן. לכן, מומלץ ללמד אותו להירדם בכל תנוחה בה הוא נמצא. קודם לעשות את זה בלילה במיטתו, יכול להיות שזה יעזור גם בהירדמות בעגלה החדשה.
במידה והוא אוכל טוב ביום ועולה יפה במשקל, אפשר להתחיל להוריד את הארוחה. יחד עם זאת, אם הוא לא נרדם בזמן האוכל (אף פעם) ואין לו קשר בין אוכל לשינה ייתכן והוא זקוק לארוחה הזו ולא הייתי מורידה אותה. במידה והוא נרדם בזמן האוכל התחילי בזה שתקפידי שיאכל ולא יירדם ואז בכל מספר לילות דחי את הארוחה בשעה.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד