פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0תינוקת בת 3 חודשים
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

בתקופה האחרונה נהיה לי ממש קשה להרדים אותה, זה נהיה ממש טקס של שעה, אני מנסה בידיים, בעריסה, בנדנדה, כלום לא עוזר.
אני פשוט עוזבת אותה עד שהיא נרדמת לבד וזה יכול להיות באיזה 22.00.
ביום היא ישנה 4 שעות סה"כ לא רצוף.
ואז היא תמיד נרדמת שוב בסביבות חמש בערב ככה מתעוררת ב6 וחצי,
אני מקלחת אותה ב7וצי ו8 מנסה להרדים אך לא מצליחה.
כמה שעות היא אמורה לישון ביום? כמה פעמים? האם זה שהיא נרדמת בערב משפיע על כך שאני לא מצליחה להרדים אותה?
יותר מזה בלילה היא מתעוררת המון כל שניה אני נותנת לה מוצץ, כאילו היא לא רגועה כזה, עושה קולות כאלה שמשהו מפריע לה אבל אין לי מושג מה.
אני מנסה להבין איך אמור להיות היום והלהיה שלה מבחינת שינה, אולי אני אוכל לשלוט בשינה שלה ביום וככה להשפיע הלילה, בקיצור צריכה עיזרה.
תודה
בגיל הזה רוב השינה צריכה להיות בשעות הלילה. בבוקר יכולות להיות 3-4 תנומות. בדר"כ הם עייפים לאחר שעה -שעה וחצי של ערות, וישנים בין 45 דק לשעתיים.
הרדימי אותה מתי שאת מזהה שהיא עייפה.
בגיל זה מומלץ להתחיל את הלילה סביב השעה 18:30 והיא אמורה לישון בין 10 ל- 12 שעות.
יכול להיות שכדאי לעשות לה את המקלחת בסביבות חמש-חמש וחצי, ולהרדים אותה כבר ב- 18:00 לשנת לילה.
ייתכן שהיא לא רגועה כי היא עייפה, כיון שהיא נרדמת מאוד מאוחר. עייפות יתר גורמת לשינה לא שקטה.
תודה על התשובה.
הבעיה היא שאם אני ארדים אותה כל כך מוקדם היא תקום בשעה 5,6בבוקר ואז מה אני יעשה איתה, וגם ככה יוצא שהיא תישן יותר מ12 שעות.
אם אני אמשיך להרדים אותה ב20.00 האם זה שהיא ישנה בין 6 ל 7 הורס את ההירדמות שלה בשעה 8.
כרגע היא קמה בשעה 8 בבוקר, נרדמת ב10 עד 11 וחצי-12, הולכת לישן ב2 ככה בצהריים וקמה 3 וחצי-4, ואז שוב נרדמת ב6 ככה, ואני חושבת שהסיבה שהיא נרדת ב6 שוברת לה את השינה של 8, האם זה אפשרי?
בעלי מגיע מהעבודה ב6 וחצי אם אני ארדים אותה בשעה זו יוצא שהוא לא יראב אותה כל השבוע.
את התנומה השלישית את יכולה להעיר אותה אחרי 45-60 דקות ואז לתת לה להיות ערה לפחות שעה ותראי האם זה עוזר.
1. תינוקת בת 3 חודשים
24/06/2012 10:16
שלום,בתקופה האחרונה נהיה לי ממש קשה להרדים אותה, זה נהיה ממש טקס של שעה, אני מנסה בידיים, בעריסה, בנדנדה, כלום לא עוזר.
אני פשוט עוזבת אותה עד שהיא נרדמת לבד וזה יכול להיות באיזה 22.00.
ביום היא ישנה 4 שעות סה"כ לא רצוף.
ואז היא תמיד נרדמת שוב בסביבות חמש בערב ככה מתעוררת ב6 וחצי,
אני מקלחת אותה ב7וצי ו8 מנסה להרדים אך לא מצליחה.
כמה שעות היא אמורה לישון ביום? כמה פעמים? האם זה שהיא נרדמת בערב משפיע על כך שאני לא מצליחה להרדים אותה?
יותר מזה בלילה היא מתעוררת המון כל שניה אני נותנת לה מוצץ, כאילו היא לא רגועה כזה, עושה קולות כאלה שמשהו מפריע לה אבל אין לי מושג מה.
אני מנסה להבין איך אמור להיות היום והלהיה שלה מבחינת שינה, אולי אני אוכל לשלוט בשינה שלה ביום וככה להשפיע הלילה, בקיצור צריכה עיזרה.
תודה
מאת: אורח/ת
2. שינה בגיל 3 חודשים
24/06/2012 12:48
היי,בגיל הזה רוב השינה צריכה להיות בשעות הלילה. בבוקר יכולות להיות 3-4 תנומות. בדר"כ הם עייפים לאחר שעה -שעה וחצי של ערות, וישנים בין 45 דק לשעתיים.
הרדימי אותה מתי שאת מזהה שהיא עייפה.
בגיל זה מומלץ להתחיל את הלילה סביב השעה 18:30 והיא אמורה לישון בין 10 ל- 12 שעות.
יכול להיות שכדאי לעשות לה את המקלחת בסביבות חמש-חמש וחצי, ולהרדים אותה כבר ב- 18:00 לשנת לילה.
ייתכן שהיא לא רגועה כי היא עייפה, כיון שהיא נרדמת מאוד מאוחר. עייפות יתר גורמת לשינה לא שקטה.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

3. עוד שאלה..או שתיים..
24/06/2012 14:17
שלום,תודה על התשובה.
הבעיה היא שאם אני ארדים אותה כל כך מוקדם היא תקום בשעה 5,6בבוקר ואז מה אני יעשה איתה, וגם ככה יוצא שהיא תישן יותר מ12 שעות.
אם אני אמשיך להרדים אותה ב20.00 האם זה שהיא ישנה בין 6 ל 7 הורס את ההירדמות שלה בשעה 8.
כרגע היא קמה בשעה 8 בבוקר, נרדמת ב10 עד 11 וחצי-12, הולכת לישן ב2 ככה בצהריים וקמה 3 וחצי-4, ואז שוב נרדמת ב6 ככה, ואני חושבת שהסיבה שהיא נרדת ב6 שוברת לה את השינה של 8, האם זה אפשרי?
בעלי מגיע מהעבודה ב6 וחצי אם אני ארדים אותה בשעה זו יוצא שהוא לא יראב אותה כל השבוע.
מאת: אורח/ת
4. שנת אחה"צ
24/06/2012 18:08
יכול להיות שהשינה של 6 משפיעה על ההירדמות של 8.את התנומה השלישית את יכולה להעיר אותה אחרי 45-60 דקות ואז לתת לה להיות ערה לפחות שעה ותראי האם זה עוזר.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום