פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0התעוררות באמצע הלילה לתינוקת כבת 10 חודשים
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

שיניים יכולות להשפיע על לילה אחד עד שלושה לילות רק בזמן הבקיעה, לא מעבר לכך. אם זה ממשיך מעבר לתקופה שציינתי סביר להניח שלא מדובר בשיניים.
ככל הנראה בעקבות אותו הרגל של הירדמות על הידיים ועם בקבוק אלמוג פיתחה לזה עמידות ואחד השלבים של העמידות אלא הם אותם חלונות ערות שציינת (יקיצה מעל לחצי שעה).
כדי להוריד את מספר היקיצות ולסגור את חלון העירות הזה מומלץ להתחיל ללמד את אלמוג להירדם ללא עזרה ובמיטה שלה ולנתק את הקשר בין האוכל לשינה.
זה תהליך לא פשוט אבל כשהוא נעשה בצורה הדרגתית ועקבית תוך מתן מענה תמידי ומיידי לבכי אפשר לראות את השיפור די מהר.
1. התעוררות באמצע הלילה לתינוקת כבת 10 חודשים
03/07/2012 19:17
שלום, שמי דורית אמא של אלמוג בת 10 חודשים. בחודש וחצי האחרון, אלמוג מתעוררת באמצע הלילה בסביבות חצות ויכולה להירדם בסביבות שלוש. לצערי הרגלתי אותה להירדם על הידיים ועם בקבוק אוכל. בנוסף לכך, צצות חה שתי שיניים ראשונות תחתונות. אני לא יודעת מה הסיבה להתעוררות, אני אמא חדשה שאוספת הרבה מידע מהסובבים וכתוצאה מכך הלכתי לאיבוד. אם הסיבה היא באמת שיניים, חוץ מהד׳ל מה אני יכולה עוד לתת לה? עיזרו לי בבקשה. תודה. מאת: אורח/ת
2. "חלון ערות" באמצע הלילה
04/07/2012 9:58
היי דורית,שיניים יכולות להשפיע על לילה אחד עד שלושה לילות רק בזמן הבקיעה, לא מעבר לכך. אם זה ממשיך מעבר לתקופה שציינתי סביר להניח שלא מדובר בשיניים.
ככל הנראה בעקבות אותו הרגל של הירדמות על הידיים ועם בקבוק אלמוג פיתחה לזה עמידות ואחד השלבים של העמידות אלא הם אותם חלונות ערות שציינת (יקיצה מעל לחצי שעה).
כדי להוריד את מספר היקיצות ולסגור את חלון העירות הזה מומלץ להתחיל ללמד את אלמוג להירדם ללא עזרה ובמיטה שלה ולנתק את הקשר בין האוכל לשינה.
זה תהליך לא פשוט אבל כשהוא נעשה בצורה הדרגתית ועקבית תוך מתן מענה תמידי ומיידי לבכי אפשר לראות את השיפור די מהר.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום