פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0שינה על הגב/בטן
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

אך מה עושים עם תינוק שבמהלך היום ישן (וישן טוב!) רק על הבטן. ברגע שמניחים אותו על הגב או הופכים אותו משינה על הבטן לגב מתעורר ולא מצליח לחזור לישון כל עוד הוא על הגב.
המוזר הוא, שבלילה, אין כל בעיה. ברגע שנכנס לשינה עמוקה, אפשר להשכיב אותו על הגב ואינו מתעורר...
אני ממש בדילמה מכיוון שאני כמובן רוצה שישן טוב, אך מצד שני, כל עוד ישן על הגב אני לידו בהשגחה ומושבתת מכל מעש...
אשמח לקבל עצתכן...
יש תינוקות ששינה על הבטן נוחה להם ועמוקה יותר, יחד עם זאת, יש כאן עניין בטיחותי שיכול להציל חיים. כיועצת שינה אני לא יכולה להנחות אחרת מאשר להישמע להנחיות משרד הבריאות.
1. שינה על הגב/בטן
08/07/2012 13:01
כולנו יודעים כי ההנחיות של משרד הבריאות הן לשינה על הגב.אך מה עושים עם תינוק שבמהלך היום ישן (וישן טוב!) רק על הבטן. ברגע שמניחים אותו על הגב או הופכים אותו משינה על הבטן לגב מתעורר ולא מצליח לחזור לישון כל עוד הוא על הגב.
המוזר הוא, שבלילה, אין כל בעיה. ברגע שנכנס לשינה עמוקה, אפשר להשכיב אותו על הגב ואינו מתעורר...
אני ממש בדילמה מכיוון שאני כמובן רוצה שישן טוב, אך מצד שני, כל עוד ישן על הגב אני לידו בהשגחה ומושבתת מכל מעש...
אשמח לקבל עצתכן...
מאת: אורח/ת
2. שינה על הגב/בטן
09/07/2012 11:05
היי,יש תינוקות ששינה על הבטן נוחה להם ועמוקה יותר, יחד עם זאת, יש כאן עניין בטיחותי שיכול להציל חיים. כיועצת שינה אני לא יכולה להנחות אחרת מאשר להישמע להנחיות משרד הבריאות.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום