יקיצה מאוד מוקדמת

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. יקיצה מאוד מוקדמת
12/07/2012 8:16
בוקר טוב
יש לי תינוק בן 9 וחצי חודשים אשר מתעורר כל בוקר ב-5 בבוקר. הוא הולך לישון בסביבות 9 בערב (גם כשהוא הלך לישון מאוחר יותר הוא מתעורר בערך באותה השעה). במשך היום הוא ישן מספר פעמים בודדות בנות כ-20 דקות בממוצע כל פעם. האם זה נורמלי? כיצד ניתן למנוע את היקיצה המוקדמת הזו לשעות מאוחרות יותר? תודה רבה
מאת: אורח/ת
2. עייפות יתר
12/07/2012 10:54
גורמת לשינה לא איכותית וקצרה ולעיתים גם ליקיצה מוקדמת. יש קשר גם לשנות היום. שינה של 20 דקות היא קצרה מדי ולא מרווה עייפות. מומלץ שיהיו לפחות שתי תנומות של שעה לפחות כל אחת ואת הלילה מומלץ להתחיל עד השעה שמונה בערב לאחר טקס השינה.
אחרי שבנך יקבל יותר שעות שינה ייתכן והוא יתעורר מאוחר יותר. במידה ולא התיחסי לשעה הזו כאל אמצע הלילה והחזירי אותו לישון. זה יהיה קשה בהתחלה אבל אם לא תתיאשי ולא תוותרי הוא ילמד לישון יותר
בהצלחה
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד