פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 3שוב בעיות בהרדמות....זקוקה לעזרה!!
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17
04/06/2024 20:07

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

לפני כחודש פניתי אליכן לצורך קבלת עזרה בקשיי הירדמות לילדה בת שנה ועשר.
ביתי לא מוכנה להירדם בחדר לבד ללא נוכחותי או של בעלי. כאשר אנחנו יוצאים מהחדר היא בוכה עד כדי הקאה. לפיכך המצלתן לי להישאר בחדרה עד שתרדם במשך מספר לילות ולאחר מכן לצאת בהדרגה מהחדר.
אכן זה מה שעשינו...היו לילות שישבנו בחדרה עד שנרדמה והיא הצליחה להירדם ללא בעיה אולם היו לילות שהיא קמה ולא מוכנה לחזור לשכב, כאשר אנחנו מחזירים אותה לשכב היא צורחת ובועטת עם הרגליים, בוכה, לעיתים עד כדי הקאה.(כמובן שאנחנו יושבים לידה ןמנסים להרגיעה אך ללא הואיל.
מה ניתן לעשות? האם לתת לה להמשיך לבכות ולהקיא ולהראות לה שאנחנו לא מפחדים שתקיא? או שמא יש שיטה אחרת?
אני באמת על סף ייאוש :-(
אציין כי הדבר גורם למריבות ביני לבין בעלי שכן אני חושבת שהיא מקיאה כדפוס התנהגות ולכן אני מאפשרת לה להקיא והוא לעומתי חושב שאפשר להרגיע אותה גם אם זה כרוך בהוצאתה מהמיטה והרגעתה על הידיים תוך הסברים.
בבקשה עזרתכן....
תודה!!
אני מאמינה שצריך לתת לה מענה לבכי. זה לא משנה האם ההקאה היא בכוונה או לא, כשהיא בוכה והרגעה במיטה אינה עוזרת אפשר ומומלץ להרים על הידיים ולהרגיע. הרעיון הוא שהיא תחווה חוויות חיובית בהרדמה ובמיטה כדי שיהיה לה רצון ללכת לישון.
אני חושבת שבגלל שבתך מאוד מתנגדת לכל התהליך יהיה לכם קל יותר להיעזר ביועצת שינה שתלווה אתכם כל יום עד להשגת המטרה- הירדמות עצמאית ורגועה ולילות רצופים.
בהצלחה!
1. שוב בעיות בהרדמות....זקוקה לעזרה!!
14/07/2012 22:16
היי,לפני כחודש פניתי אליכן לצורך קבלת עזרה בקשיי הירדמות לילדה בת שנה ועשר.
ביתי לא מוכנה להירדם בחדר לבד ללא נוכחותי או של בעלי. כאשר אנחנו יוצאים מהחדר היא בוכה עד כדי הקאה. לפיכך המצלתן לי להישאר בחדרה עד שתרדם במשך מספר לילות ולאחר מכן לצאת בהדרגה מהחדר.
אכן זה מה שעשינו...היו לילות שישבנו בחדרה עד שנרדמה והיא הצליחה להירדם ללא בעיה אולם היו לילות שהיא קמה ולא מוכנה לחזור לשכב, כאשר אנחנו מחזירים אותה לשכב היא צורחת ובועטת עם הרגליים, בוכה, לעיתים עד כדי הקאה.(כמובן שאנחנו יושבים לידה ןמנסים להרגיעה אך ללא הואיל.
מה ניתן לעשות? האם לתת לה להמשיך לבכות ולהקיא ולהראות לה שאנחנו לא מפחדים שתקיא? או שמא יש שיטה אחרת?
אני באמת על סף ייאוש :-(
אציין כי הדבר גורם למריבות ביני לבין בעלי שכן אני חושבת שהיא מקיאה כדפוס התנהגות ולכן אני מאפשרת לה להקיא והוא לעומתי חושב שאפשר להרגיע אותה גם אם זה כרוך בהוצאתה מהמיטה והרגעתה על הידיים תוך הסברים.
בבקשה עזרתכן....
תודה!!
מאת: אורח/ת
2. מומלץ לתת מענה לבכי
16/07/2012 14:34
היי,אני מאמינה שצריך לתת לה מענה לבכי. זה לא משנה האם ההקאה היא בכוונה או לא, כשהיא בוכה והרגעה במיטה אינה עוזרת אפשר ומומלץ להרים על הידיים ולהרגיע. הרעיון הוא שהיא תחווה חוויות חיובית בהרדמה ובמיטה כדי שיהיה לה רצון ללכת לישון.
אני חושבת שבגלל שבתך מאוד מתנגדת לכל התהליך יהיה לכם קל יותר להיעזר ביועצת שינה שתלווה אתכם כל יום עד להשגת המטרה- הירדמות עצמאית ורגועה ולילות רצופים.
בהצלחה!
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה