התעוררות מוקדמת מהרגיל

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. התעוררות מוקדמת מהרגיל
15/07/2012 11:51
בתי בת שנה וחודש. ישנה לילות שלמים מגיל קטן. הולכת לישון לקראת 20:00 ומתעוררת בין 6:00 ל- 7:00. בשבוע האחרון התחילה להתעורר ב- 5:00 ולא חוזרת לישון. בנוסף, בלילה מתעוררת בבכי כל שעתיים ונרדמת יחסית מהר בעזרת לחישות וליטוף. חשוב לציין כי לאחרונה חוסנה חיסון לגיל שנה, ובנוסף מאחר ואוכלת ארוחת ערב דשנה ומלאה הורדתי את הבקבוק שנהגתי לתת לה לאחר ארוחת הערב. האם צריך להחזיר את הבקבוק? האם השפעות החיסון קשורות גם לאיכות השינה בלילה? תודה מראש על העזרה.
מאת: אורח/ת
2. יקיצה מוקדמת
16/07/2012 14:39
אני חושבת שהחיסון היה טריגר ללילות הללו אבל הוא לא הסיבה להתעוררויות.
גם לא האוכל- בגיל שנה היא מסוגלת לישון לילות שלמים מבלי לאכול ואם היא אוכלת טוב בארוחת הערב ובמהלך היום לא בטוח שהיא זקוקה לאוכל. אם את חושבת שהיא לא אכלה מספיק אפשר לתת לה להשלים עם בקבוק.
לדעתי היקיצות בלילה קשורות לעזרה שהיא מקבלת בהרדמה- לחישות וליטוף. אם היא תלמד להירדם בלי זה היא תוכל לחזור לישון לבד וכך תפסיק להתעורר. יכול להיות שזה קשור גם ליקיצה המוקדמת.
בנוסף, בדקי האם היא הולכת לישון בזמן (ולא עייפה מדי) והאם היא ישנה טוב במהלך היום- גם זה קשור ליקיצות בוקר מוקדמות.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד