פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 3
הריון » פורום הריון ולידה » הרגלי שינת תינוקות » צריכה עזרה. בת 8 חודשים, לא נרגעת על הידיים רק בהנקה
צריכה עזרה. בת 8 חודשים, לא נרגעת על הידיים רק בהנקה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17
04/06/2024 20:07

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

היא ישנה במהלך היום כ3 שעות, כשעה וחצי או שעתיים עד הצהריים שוב היא ישנה בשעה 4 כשעתיים לפעמים. מזה חודש היא נשארת ערה עד 11:30 בלילה או 12:00
אם היא ישנה ב10:00 (שזה נדיר בתקופה האחרונה) היא מתעוררת כל 45 דקות עד השעה 12:00. בלילה היא מתעוררת כל שעתיים מיניקה אותה וחוזרת לישון. כך שמ 12:00 עד 6:30בבוקר היא מתעוררת 3 פעמים :(
הבעיה שמזה חודש וחצי כשהיא התחילה לזחול כשהיא מתעוררת בלילה זוחלת ויושבת במיטה או עומדת מה שגורם לה להיות יותר עירנית וקשה יותר להרדים אותה שוב וכשאני מרימה אותה כדי להרגיע היא בוכה יותר ולא נרגעת עד שאני מניקה אותה או שמה אותה בסל ומנדנדת.
.
מה אני אמורה לעשות כדי להרגיע אותה ולעזור לה להירדם לבד בלי הנקה, ולא להתעורר כל שעתיים?????
לבתך יש קשר בין האוכל לשינה שכדאי לנתק- את יכולה לתת לה לאכול אבל לא לאפשר לה להירדם בזמן האוכל. לאחר 2-3 לילות להתחיל למשוך בצורה יזומה פערים של ארוחות (כל 3 שעות, 4 וכו'- כל כמה לילות להזיז את הארוחות בשעה). כשהיא תלמד להירדם ללא אוכל היא תתעורר פחות.
בנוסף, בדקי האם היא ישנה מספיק במהלך היום ולא הולכת לישון כשהיא עייפה מדי- זה יכול להביל להרבה יקיצות.
כדי ללמד אותה להירגע על הידיים ולא באוכל כדאי שגם במהלך היום ההירגעות תהיה על הידיים ולא באוכל, ומומלץ להיות מאוד עקביים וחזקים, כמה לילות של התמודדות ברורה והרגעה על הידיים ללא אוכל גם אם זה ייקח הרבה זמן ואז הבכי יתקצר ויפחת.
בהצלחה.
1. צריכה עזרה. בת 8 חודשים, לא נרגעת על הידיים רק בהנקה
15/07/2012 14:40
הי תינוקת שלי בת 8 חודשים, היא ישנה במהלך היום כ3 שעות, כשעה וחצי או שעתיים עד הצהריים שוב היא ישנה בשעה 4 כשעתיים לפעמים. מזה חודש היא נשארת ערה עד 11:30 בלילה או 12:00
אם היא ישנה ב10:00 (שזה נדיר בתקופה האחרונה) היא מתעוררת כל 45 דקות עד השעה 12:00. בלילה היא מתעוררת כל שעתיים מיניקה אותה וחוזרת לישון. כך שמ 12:00 עד 6:30בבוקר היא מתעוררת 3 פעמים :(
הבעיה שמזה חודש וחצי כשהיא התחילה לזחול כשהיא מתעוררת בלילה זוחלת ויושבת במיטה או עומדת מה שגורם לה להיות יותר עירנית וקשה יותר להרדים אותה שוב וכשאני מרימה אותה כדי להרגיע היא בוכה יותר ולא נרגעת עד שאני מניקה אותה או שמה אותה בסל ומנדנדת.
.
מה אני אמורה לעשות כדי להרגיע אותה ולעזור לה להירדם לבד בלי הנקה, ולא להתעורר כל שעתיים?????
מאת: אורח/ת
2. ניתוק הקשר בין האוכל לשינה
16/07/2012 14:45
היי,לבתך יש קשר בין האוכל לשינה שכדאי לנתק- את יכולה לתת לה לאכול אבל לא לאפשר לה להירדם בזמן האוכל. לאחר 2-3 לילות להתחיל למשוך בצורה יזומה פערים של ארוחות (כל 3 שעות, 4 וכו'- כל כמה לילות להזיז את הארוחות בשעה). כשהיא תלמד להירדם ללא אוכל היא תתעורר פחות.
בנוסף, בדקי האם היא ישנה מספיק במהלך היום ולא הולכת לישון כשהיא עייפה מדי- זה יכול להביל להרבה יקיצות.
כדי ללמד אותה להירגע על הידיים ולא באוכל כדאי שגם במהלך היום ההירגעות תהיה על הידיים ולא באוכל, ומומלץ להיות מאוד עקביים וחזקים, כמה לילות של התמודדות ברורה והרגעה על הידיים ללא אוכל גם אם זה ייקח הרבה זמן ואז הבכי יתקצר ויפחת.
בהצלחה.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה