פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0שנת יום בגיל חצי שנה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

ישנה בלילה בסביבות 10 שעות בין 8:15- 6:15
לפעמים קצת פחות ולפעמים קצת יותר.
נרדמת לבד במיטתה ,ללא עזרה, רק עם מוצץ.
ביום ישנה : חצי שעה בבוקר, כשעה ורבע בצהריים וחצי שעה אחה"צ
פעם בכמה ימים מאריכה את שנת הבוקר לכדי שעה וחצי או את שנת הצהריים לשעתיים, אבל ממש לא באופן קבוע.
כשמתעוררת אחרי שינה קצרה בדרך כלל חייכנית, ועירנית, כל נסיון להחזירה לישון לא מצליח ולדעתי פוגע.
מרווחי השינה הם: שנת בוקר שעתיים אחרי התעוררת, צהריים בין שעתיים וחצי לשלוש וחצי משנת הבוקר, אחה"צ כ- 3.5 שעות משנת הצהריים.
אני מקפידה להכניסה לישון כשאני רואה סימני עייפות, לא תמיד נרדמת מיד.
בסה"כ השעות אני חושבת שישנה מעט מדי לגילה, איך מאריכים את שנת היום? האם במרווחי ערות גדולים יותר?
תודה!
נראה שלבתך יש את היכולת לישון למעלה משעה בשנות היום ולכן הארכה יזומה לדעתי לא תעזור.
אני ממליצה לך לנהל רישום (של לפחות שבוע) ולנסות לזהות מתי היא ישנה יותר מחצי שעה ומתי לא, מתי שנת הצהריים הייתה ארוכה יותר ומתי לא וכו'..
נראה שבסה"כ הרגלי השינה של בתך טובים ואת מאוד מקפידה עליהם, רק אולי דיוק של זמני השינה יוכל לעזור לך להאריך את השינה.
ועוד נקודה- זה הזמן להתחיל ללמד אותה לקחת מוצץ בעצמה גם בלילה..
1. שנת יום בגיל חצי שנה
22/07/2012 7:46
התינוקת שלי בת חצי שנהישנה בלילה בסביבות 10 שעות בין 8:15- 6:15
לפעמים קצת פחות ולפעמים קצת יותר.
נרדמת לבד במיטתה ,ללא עזרה, רק עם מוצץ.
ביום ישנה : חצי שעה בבוקר, כשעה ורבע בצהריים וחצי שעה אחה"צ
פעם בכמה ימים מאריכה את שנת הבוקר לכדי שעה וחצי או את שנת הצהריים לשעתיים, אבל ממש לא באופן קבוע.
כשמתעוררת אחרי שינה קצרה בדרך כלל חייכנית, ועירנית, כל נסיון להחזירה לישון לא מצליח ולדעתי פוגע.
מרווחי השינה הם: שנת בוקר שעתיים אחרי התעוררת, צהריים בין שעתיים וחצי לשלוש וחצי משנת הבוקר, אחה"צ כ- 3.5 שעות משנת הצהריים.
אני מקפידה להכניסה לישון כשאני רואה סימני עייפות, לא תמיד נרדמת מיד.
בסה"כ השעות אני חושבת שישנה מעט מדי לגילה, איך מאריכים את שנת היום? האם במרווחי ערות גדולים יותר?
תודה!
מאת: אורח/ת
2. שנות יום
22/07/2012 11:34
ממוצע שעות שינה מומלצות בגיל הזה הוא כ- 14-15 שעות ביממה. כאשר יש כ- 2-3 תנומות יום. ומומלץ שיהיו בנות לפחות שעה כל אחד.נראה שלבתך יש את היכולת לישון למעלה משעה בשנות היום ולכן הארכה יזומה לדעתי לא תעזור.
אני ממליצה לך לנהל רישום (של לפחות שבוע) ולנסות לזהות מתי היא ישנה יותר מחצי שעה ומתי לא, מתי שנת הצהריים הייתה ארוכה יותר ומתי לא וכו'..
נראה שבסה"כ הרגלי השינה של בתך טובים ואת מאוד מקפידה עליהם, רק אולי דיוק של זמני השינה יוכל לעזור לך להאריך את השינה.
ועוד נקודה- זה הזמן להתחיל ללמד אותה לקחת מוצץ בעצמה גם בלילה..
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום