פתאום מבקשת לאכול בלילה

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. פתאום מבקשת לאכול בלילה
23/07/2012 14:56
שלום, בתי בת 7 חודשים, אוטוטו 8 חודשים. מגיל 3 חודשים ישנה לילות רצופים כמעט וולא בעיות. לעיתים, אחת לשבוע או שבועים, מתעוררת לאכול. בחודשיים האחרונים איננה אוכלת בלילה, אלא שותה מים וחוזרת לישון.
בשבוע האחרון היא באופן קבוע מתעוררת בין 1:00 ל 3:00 ומבקשת לאכול. ניסינו לתת לה מים אך היא לא רצתה - היא פשוט קמה רעבה. לא השתנה דבר בסדר היום שלה. את הבקבוק של הערב לפני השינה היא אוכלת בין 19:30 ל 20:30. יש דרך להחזיר אותה לשנת לילה רצופה כפי שהיה בעבר?
מאת: אורח/ת
2. עמידות
23/07/2012 19:50
גם הרגל של פעם בכמה זמן הוא הרגל שתינוקות עלולים לפתח לו עמידות. עמידות אומרת שמה שעזר קודם, עכשיו כבר לא מספיק וזה גורם ליותר יקיצות בלילה כדי לבקש את אותה עזרה ולעתים גם חלונות ערות (התעוררות של למעלה מחצי שעה בלילה).
מים ואוכל זה החלפת תלות בתלות וזה אותו הדבר. כדי שבתך תחזור לישון לילות רצופים מומלץ ללמד אותה להתנתק מהתלות באוכל כדי לישון ובצורה הדרגתית להוציא לגמרי את הארוחות מהלילה.
רוב התינוקות מסוגלים לישון לילות שלמים ללא אוכל החל מגיל 5 חודשים אם הם אוכלים טוב במהלך היום (כפי שבתך עשתה).
תחילה תני לה אוכל והקפידי שלא תרדם בזמן האוכל ולאחר מכן בכל מספר לילות דחי את שעת האוכל והגדילי את הפערים בין הארוחות עד שלא יהיו ארוחות בלילה.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד