הרגלי שינה לגיל 2+

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. הרגלי שינה לגיל 2+
12/12/2009 21:59
גנית שלום,
תודה על התשובה ששלחת לגבי הקשר בין זמני הירדמות קצרים למעבר לשלב הבא.
אז...חזרנו קצת אחורה ושוב הוא נרדם עם מגע. עדיין לדעתנו יש נסיגה כי מאד קשה לו להירדם (פתאום מתחיל לשחק, לשיר וכו'). שאלתי היא מה כוונתך הפחתה הדרגתית של מגע - מליטוף יד ל...? ומה אמורים לעשות באמצע הלילה- לחזור ולשבת ליד המיטה שלו עד שירדם?
תודה, מיטל
מאת: אורח/ת
2. הרגלי שינה של בן שנתיים+
14/12/2009 8:14
הי,
אני לא בטוחה שלחזור אחורה זה מה שאתם צריכים כיוון שיש פה מקום למצוא את גורמי התלות הנוספים, זה לא שהוא לא בשל לעבור שלב אלא שלא טיפלתם כנראה בגורמי התלות שיש לו אלא רק בשלבים, העבודה חייבת להיות בתחילת במקביל גם התקדמות בשלבים וגם נטרול גורמי התלות החיצוניים כי עבודה על השלבים אולי תביא אתכם למצב שבו הוא נרדם לבד בתחילת הלילה אבל ממשיך להתעורר, אני לא יודעת במה הוא תלוי ולכן קשה לי לומר לך איך לעזור לו אבל שימו לב מה הוא מבקש כשהוא רוצה לישון,
גנית
גנית פרג - יועצת שינה לתינוקות ופעוטות
מפתחת שיטת "לילה טוב" להרגלי שינה בריאים
אתר הבית: http://www.ganit-prag.com
09-7422611 \ 050-2422611
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...