פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0הרגלי שינה לגיל 2+
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

תודה על התשובה ששלחת לגבי הקשר בין זמני הירדמות קצרים למעבר לשלב הבא.
אז...חזרנו קצת אחורה ושוב הוא נרדם עם מגע. עדיין לדעתנו יש נסיגה כי מאד קשה לו להירדם (פתאום מתחיל לשחק, לשיר וכו'). שאלתי היא מה כוונתך הפחתה הדרגתית של מגע - מליטוף יד ל...? ומה אמורים לעשות באמצע הלילה- לחזור ולשבת ליד המיטה שלו עד שירדם?
תודה, מיטל
אני לא בטוחה שלחזור אחורה זה מה שאתם צריכים כיוון שיש פה מקום למצוא את גורמי התלות הנוספים, זה לא שהוא לא בשל לעבור שלב אלא שלא טיפלתם כנראה בגורמי התלות שיש לו אלא רק בשלבים, העבודה חייבת להיות בתחילת במקביל גם התקדמות בשלבים וגם נטרול גורמי התלות החיצוניים כי עבודה על השלבים אולי תביא אתכם למצב שבו הוא נרדם לבד בתחילת הלילה אבל ממשיך להתעורר, אני לא יודעת במה הוא תלוי ולכן קשה לי לומר לך איך לעזור לו אבל שימו לב מה הוא מבקש כשהוא רוצה לישון,
גנית
1. הרגלי שינה לגיל 2+
12/12/2009 21:59
גנית שלום,תודה על התשובה ששלחת לגבי הקשר בין זמני הירדמות קצרים למעבר לשלב הבא.
אז...חזרנו קצת אחורה ושוב הוא נרדם עם מגע. עדיין לדעתנו יש נסיגה כי מאד קשה לו להירדם (פתאום מתחיל לשחק, לשיר וכו'). שאלתי היא מה כוונתך הפחתה הדרגתית של מגע - מליטוף יד ל...? ומה אמורים לעשות באמצע הלילה- לחזור ולשבת ליד המיטה שלו עד שירדם?
תודה, מיטל
מאת: אורח/ת
2. הרגלי שינה של בן שנתיים+
14/12/2009 8:14
הי,אני לא בטוחה שלחזור אחורה זה מה שאתם צריכים כיוון שיש פה מקום למצוא את גורמי התלות הנוספים, זה לא שהוא לא בשל לעבור שלב אלא שלא טיפלתם כנראה בגורמי התלות שיש לו אלא רק בשלבים, העבודה חייבת להיות בתחילת במקביל גם התקדמות בשלבים וגם נטרול גורמי התלות החיצוניים כי עבודה על השלבים אולי תביא אתכם למצב שבו הוא נרדם לבד בתחילת הלילה אבל ממשיך להתעורר, אני לא יודעת במה הוא תלוי ולכן קשה לי לומר לך איך לעזור לו אבל שימו לב מה הוא מבקש כשהוא רוצה לישון,
גנית
מאת: גנית פרג
גנית פרג - יועצת שינה לתינוקות ופעוטות
מפתחת שיטת "לילה טוב" להרגלי שינה בריאים
אתר הבית: http://www.ganit-prag.com
09-7422611 \ 050-2422611
מפתחת שיטת "לילה טוב" להרגלי שינה בריאים
אתר הבית: http://www.ganit-prag.com
09-7422611 \ 050-2422611
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום