הרדמות ביום

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. הרדמות ביום
25/07/2012 9:56
שלום רב
רציתי להתייעץ לגבי בתי בת החצי שנה.
יש לה בין3-4 תנומות ביום. שאלתי היא לגבי ההשכבה. אני מאמינה שתינוק צריך לדעת להירדם לבד. אני משכיבה עם מוצץ אחרי 2 שירים והרגעה בחדרה וקצת מלטפת ולוחשת שששש. היא מבחינתה רוצה להרדם עם המגע והלחישות אך לטעמי זה לא נכון. כאשר אני עוזבת היא ישר בוכה. אני חוזרת היא נרגעת וכך חוזר חלילה.רוב הפעמים זה אפילו לא מגיע למצב שהיא צריכה שארים אותה להרגעה אלא רק למגע.
איך את מציעה לי לפעול?
איני יודעת אם זה קשור אך בלילה נרדמת הרבה יותר בקלות.
עדיין לא יודעת לקחת מוצץ. גם לא ביום למרות שבהחלט יש התקדמות בנושא.:)
רוב תודות
רונית
מאת: אורח/ת
2. תוספת
25/07/2012 10:16
רק רציתי להוסיף:
היא ישנה על הבטן(ידוע לי שזה בניגוד למומלץ) והמוצץ נופל לה כי היא מזיזה את הראש מצד לצד על המזרן אז היא קוראת לי כדי להחזיר לה אותו. זו לא הבעיה שלי כי היא תיפתר שהיא תלמד להכניס מוצץ הבעיה זה שכל פעם שהיא קוראת לי היא מצפה שארדים אותה במגע מלא
תודה
מאת: אורח/ת
3. ניתוק התלות במגע
25/07/2012 14:16
כדי שהתלות במגע תנותק זה חייב להיות הרבה יותר ברור ומדויק. שבי לידה אבל לא ליזום מגע כלל כל עוד היא רגועה, תני לה את המגע רק כשהיא מתחילה לבכות וברגע שהיא נרגעת הפסיקי מיד והמשיכי לשבת לידה. (מגע או קול "שש" זה אותו הדבר לכן מומלץ גם ללא זה). בלילות הראשונים היא תבכה יותר ויהיה מגע והפסקות לסירוגין עם הזמן היא תבכה פחות ופחות. בשלב הבא שבי רחוק ממנה ושוב, גשי אליה ותני מגע רק כשהיא בוכה.

לגבי המוצץ- אולי את יכולה לשים לה מוצץ נוסף גם בצד השני.

בהצלחה
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד