פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0הרדמות ביום
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

רציתי להתייעץ לגבי בתי בת החצי שנה.
יש לה בין3-4 תנומות ביום. שאלתי היא לגבי ההשכבה. אני מאמינה שתינוק צריך לדעת להירדם לבד. אני משכיבה עם מוצץ אחרי 2 שירים והרגעה בחדרה וקצת מלטפת ולוחשת שששש. היא מבחינתה רוצה להרדם עם המגע והלחישות אך לטעמי זה לא נכון. כאשר אני עוזבת היא ישר בוכה. אני חוזרת היא נרגעת וכך חוזר חלילה.רוב הפעמים זה אפילו לא מגיע למצב שהיא צריכה שארים אותה להרגעה אלא רק למגע.
איך את מציעה לי לפעול?
איני יודעת אם זה קשור אך בלילה נרדמת הרבה יותר בקלות.
עדיין לא יודעת לקחת מוצץ. גם לא ביום למרות שבהחלט יש התקדמות בנושא.:)
רוב תודות
רונית
היא ישנה על הבטן(ידוע לי שזה בניגוד למומלץ) והמוצץ נופל לה כי היא מזיזה את הראש מצד לצד על המזרן אז היא קוראת לי כדי להחזיר לה אותו. זו לא הבעיה שלי כי היא תיפתר שהיא תלמד להכניס מוצץ הבעיה זה שכל פעם שהיא קוראת לי היא מצפה שארדים אותה במגע מלא
תודה
לגבי המוצץ- אולי את יכולה לשים לה מוצץ נוסף גם בצד השני.
בהצלחה
1. הרדמות ביום
25/07/2012 9:56
שלום רברציתי להתייעץ לגבי בתי בת החצי שנה.
יש לה בין3-4 תנומות ביום. שאלתי היא לגבי ההשכבה. אני מאמינה שתינוק צריך לדעת להירדם לבד. אני משכיבה עם מוצץ אחרי 2 שירים והרגעה בחדרה וקצת מלטפת ולוחשת שששש. היא מבחינתה רוצה להרדם עם המגע והלחישות אך לטעמי זה לא נכון. כאשר אני עוזבת היא ישר בוכה. אני חוזרת היא נרגעת וכך חוזר חלילה.רוב הפעמים זה אפילו לא מגיע למצב שהיא צריכה שארים אותה להרגעה אלא רק למגע.
איך את מציעה לי לפעול?
איני יודעת אם זה קשור אך בלילה נרדמת הרבה יותר בקלות.
עדיין לא יודעת לקחת מוצץ. גם לא ביום למרות שבהחלט יש התקדמות בנושא.:)
רוב תודות
רונית
מאת: אורח/ת
2. תוספת
25/07/2012 10:16
רק רציתי להוסיף:היא ישנה על הבטן(ידוע לי שזה בניגוד למומלץ) והמוצץ נופל לה כי היא מזיזה את הראש מצד לצד על המזרן אז היא קוראת לי כדי להחזיר לה אותו. זו לא הבעיה שלי כי היא תיפתר שהיא תלמד להכניס מוצץ הבעיה זה שכל פעם שהיא קוראת לי היא מצפה שארדים אותה במגע מלא
תודה
מאת: אורח/ת
3. ניתוק התלות במגע
25/07/2012 14:16
כדי שהתלות במגע תנותק זה חייב להיות הרבה יותר ברור ומדויק. שבי לידה אבל לא ליזום מגע כלל כל עוד היא רגועה, תני לה את המגע רק כשהיא מתחילה לבכות וברגע שהיא נרגעת הפסיקי מיד והמשיכי לשבת לידה. (מגע או קול "שש" זה אותו הדבר לכן מומלץ גם ללא זה). בלילות הראשונים היא תבכה יותר ויהיה מגע והפסקות לסירוגין עם הזמן היא תבכה פחות ופחות. בשלב הבא שבי רחוק ממנה ושוב, גשי אליה ותני מגע רק כשהיא בוכה.לגבי המוצץ- אולי את יכולה לשים לה מוצץ נוסף גם בצד השני.
בהצלחה
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה