הירדמות בת 9 חודשים

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. הירדמות בת 9 חודשים
29/07/2012 12:33
שלום
בתי נרדמת בלילה בד"כ על הבקבוק.
וכשלא - זה בד"כ לוקח הרבה זמן להרדים, עם הרמה והורדה ונדנוד וכו'...
גם בלילה הייתה מתעוררת המון למוצץ, מים וגם עדיין קמה לאכול פעם אחת בסביבות 2 בלילה כשמסרבת למוצץ ומים...
בחודש האחרון פתאום התחילה לישון כמעט רצוף, רק קמה לאכול ב 2 וחוזרת לישון עד הבוקר.
אך לאחרונה שוב מתעוררת מספר רב של פעמים בלילה.
אנחנו לא מצליחים למצוא את הסיבה שמפריעה לה והיא מתעוררת בלילה. לפעמים היא נרגעת עם מוצץ, לפעמים היא ממשיכה לבכות ואז צריך להרים אותה, אבל זה בד"כ לא מסתיים בזה, ואז מחליפים לה חיתול כי אולי זה מה שמציק לה - לפעמים זה מסתיים בזה...לפעמים זה ממשיך, עד שהיא מקבלת אוכל (ארוחה שנייה ללילה), אחרת גם אם היא תירדם היא תקום כל 10 דקות והלך על הלילה שלנו.
מה עושים?
מתי גומלים מארוחת הלילה?
מה יכולה להיות הסיבה שהיא שוב מתעוררת בלילות?
היא ישנה עם מאוורר תקרה....אולי חם לה?
איך מתחילים להרגיל להירדמות עצמאית? אני משאירה אותה במיטה והיא "משחקת" לה עד שנמאס לה והיא מתחילה לבכות, כשאני מגיעה היא מתחילה לשמוח ולהתעורר.....לאחרונה גם החלה לעמוד - אז היא נעמדת במיטה ומחכה לנו.....
מה עושים?
מאת: אורח/ת
2. הקניית הרגלי שינה
29/07/2012 17:22
היי,
בגיל 9 חודשים היא יכולה להירדם באופן עצמאי ולישון לילות רצופים לגמרי.
לבתך יש היום לא מעט גורמי תלות שהיא זקוקה להם לצורך הירדמות ולכן ההתעוררויות הרבות (הירדמות עם בקבוק, עזרה שלכם עם מוצץ, נדנוד וכו'..)
כדי ללמד אותה הירדמות עצמאית היא צריכה ללמוד להירדם ללא הבקבוק, לקחת בעצמה מוצץ, ולישון ללא נוכחות שלכם בחדר.
זה תהליך מורכב ואני ממליצה לך לעבור אותו עם ליווי של יועצת שינה. את מוזמנת לפנות אלינו טלפונית.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד