יקיצה מוקדמת מידי

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. יקיצה מוקדמת מידי
30/07/2012 7:01
בתי בת ה8.5 חודשים החליטה לאחרונה ש-5 בבוקר זו אחלה שעה לקום! היא כבר עושה זאת כמה ימים ואני חוששת שזה נהפך לדפוס. ניסיתי לתת לה מוצץ ולהחזיר אותה לתנוחת שינה אך היא ממשיכה להתעורר ולטייל במיטה. ניסיתי לא לגשת (רק כשהיא החלה לבכות ניגשתי)- לא ממש עזר אך לא התמדתי בכך.
היום ניסיתי לתת לה בקבוק ולהחזיר אותה לישון אך שוב לא עזר.
כיצד אוכל לגרום לבתי להתעורר בשעה מאוחרת יותר??
מאת: netakr
2. יקיצה מוקדמת
30/07/2012 15:18
ראשית תוודאי שהיא ישנה טוב במהלך היום ושהיא הולכת לישון בלילה לא כשהיא עייפה מדי. עייפות יתר גורמת ליקיצה מוקדמת.
שנית, אין צורך להחזיר את האוכל ללילה אם היא כבר לא אוכלת. למדי אותה לקחת בעצמה מוצץ במהלך הלילה ותבדקי האם יש עוד גורם תלות ועזרה שהיא זקוקה לה בלילה.
דבר אחרון, עשי לה טקס בוקר קבוע וברור כשהיא מתעוררת בשעה טובה, כשהיא מתעוררת בחמש החזירי אותה לישון גם אם זה ייקח הרבה מאוד זמן בלילות הראשונים כדי שהיא תלמד להמשיך את השינה בלי יקיצה.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד