פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0לא ישן בלילה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

בנינו בן ה 9 חודשים לא ישן בלילה.
פשוטו כמשמעו.
הוא מורדם על הידיים באופן קבוע, או על ידי נדנוד עגלה. לצערינו לא עמדנו במשימה של לימוד והקניית שינה לבד.
עד גיל חצי שנה לערך ישן אצלינו בחדר. וכבר קרוב לארבעה חודשים לבד.
לאחר הרדמה שיכולה לקחת בין 5 דקות לשעה, כמעט באופן קבוע התעוררות כל חצי שעה ארבעים דקות, ולאחר כמה פעמים כאלו (כל זאת קורה בין 19.30 ל22.00) נרדם לכשעתיים עד שלוש.ולאחר מכן כמעט כל שעה התעוררות.
סיוט מתמשך כל לילה במשך חודשים.
היתה הטבה מסויימת לפני כשלושה שבועות למשך כשבוע ושוב אנחנו פה.
כשהוא מתעורר זה בבכי כמעט תמיד ובצורה מוגזמת, כאשר מרימים אותו הוא ממשיך לצרוח כולל משיכת גופו לאחור ונרגע רק לאחר כמה דקות של נענוע. ומשך עשר עשרים דקות כל כמה דקות מזכיר לנו שהו עוד לא נרדם. לעתים מוכן לשתות חלב או לחילופין נרגע עם הנקה באופן מיידי.רק שאנחנו לא ששים מתוך שלבי גמילה.
חייב לציין שעברנו בדיקות פיזיות לשם שלילה אצל רופא.תקין. התנהגותו ביום כולל שנת צהריים אינה דומה מזכירה או מעידה על מה שמתרחש בלילה.
ניסינו ג'ל לשיניים ואקמולי לכאבים.כלום.
כאשר ישן במיטתינו, (קורה לעתים רחוקות, אך כאשר קם בבוקר שבת או בשעה יחסית מאוחרת, לאחר הזריחה) ישן בצורה יותר יציבה ועמוקה אך לא נטולת התעוררויות ובכי.
אנו משתדלים לעמוד ברוטינה שמלווה במקלחת,א.ערב זמן איכות של כולנו והרדמה של אחד מאיתנו.
יש עוד המון מידע אני מניח אך אם אפשר לקבל איזושהיא נקודת אור אנו משוועים לכך.
תודה
ההורים
זה באמת מאוד מתיש וקשה. בנכם צריך ללמוד להירדם הירדמות עצמאית לחלוטין ללא נוכחות וללא עזרה שלכם. זה יכול להיות במיטה שלו בחדר שלו או בחדר שלכם.
אוכל בלילה הוא יכול לקבל כשהוא רעב אבל להקפיד שלא יירדם בזמן האוכל כדי שלא ייווצר קשר בין האוכל לשינה.
כמו שאתם מציינים יש הרבה מידע גם לכם וגם לי. יש הרבה מה לעשות ואפשר ללמד את בנכם להירדם כמו שצריך ולישון לילות רצופים וזה בידיים שלכם.
אני ממליצה לכם ליצור עמנו קשר טלפוני ולעבור תהליך שינה עם ליווי צמוד של יועצת. זה ישפר לכם את איכות החיים.
1. לא ישן בלילה
05/08/2012 7:40
שלוםבנינו בן ה 9 חודשים לא ישן בלילה.
פשוטו כמשמעו.
הוא מורדם על הידיים באופן קבוע, או על ידי נדנוד עגלה. לצערינו לא עמדנו במשימה של לימוד והקניית שינה לבד.
עד גיל חצי שנה לערך ישן אצלינו בחדר. וכבר קרוב לארבעה חודשים לבד.
לאחר הרדמה שיכולה לקחת בין 5 דקות לשעה, כמעט באופן קבוע התעוררות כל חצי שעה ארבעים דקות, ולאחר כמה פעמים כאלו (כל זאת קורה בין 19.30 ל22.00) נרדם לכשעתיים עד שלוש.ולאחר מכן כמעט כל שעה התעוררות.
סיוט מתמשך כל לילה במשך חודשים.
היתה הטבה מסויימת לפני כשלושה שבועות למשך כשבוע ושוב אנחנו פה.
כשהוא מתעורר זה בבכי כמעט תמיד ובצורה מוגזמת, כאשר מרימים אותו הוא ממשיך לצרוח כולל משיכת גופו לאחור ונרגע רק לאחר כמה דקות של נענוע. ומשך עשר עשרים דקות כל כמה דקות מזכיר לנו שהו עוד לא נרדם. לעתים מוכן לשתות חלב או לחילופין נרגע עם הנקה באופן מיידי.רק שאנחנו לא ששים מתוך שלבי גמילה.
חייב לציין שעברנו בדיקות פיזיות לשם שלילה אצל רופא.תקין. התנהגותו ביום כולל שנת צהריים אינה דומה מזכירה או מעידה על מה שמתרחש בלילה.
ניסינו ג'ל לשיניים ואקמולי לכאבים.כלום.
כאשר ישן במיטתינו, (קורה לעתים רחוקות, אך כאשר קם בבוקר שבת או בשעה יחסית מאוחרת, לאחר הזריחה) ישן בצורה יותר יציבה ועמוקה אך לא נטולת התעוררויות ובכי.
אנו משתדלים לעמוד ברוטינה שמלווה במקלחת,א.ערב זמן איכות של כולנו והרדמה של אחד מאיתנו.
יש עוד המון מידע אני מניח אך אם אפשר לקבל איזושהיא נקודת אור אנו משוועים לכך.
תודה
ההורים
מאת: אורח/ת
2. הקניית הרגלי שינה
05/08/2012 12:55
היי,זה באמת מאוד מתיש וקשה. בנכם צריך ללמוד להירדם הירדמות עצמאית לחלוטין ללא נוכחות וללא עזרה שלכם. זה יכול להיות במיטה שלו בחדר שלו או בחדר שלכם.
אוכל בלילה הוא יכול לקבל כשהוא רעב אבל להקפיד שלא יירדם בזמן האוכל כדי שלא ייווצר קשר בין האוכל לשינה.
כמו שאתם מציינים יש הרבה מידע גם לכם וגם לי. יש הרבה מה לעשות ואפשר ללמד את בנכם להירדם כמו שצריך ולישון לילות רצופים וזה בידיים שלכם.
אני ממליצה לכם ליצור עמנו קשר טלפוני ולעבור תהליך שינה עם ליווי צמוד של יועצת. זה ישפר לכם את איכות החיים.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום