יקיצה מוקדמת-4:30 תינוק בן שנה ו3 חוד'

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. יקיצה מוקדמת-4:30 תינוק בן שנה ו3 חוד'
09/08/2012 9:36
שלום,
בני בן שנה ושלושה חודשים, מאז ומתמיד היה מתעורר מוקדם-5:30-6:00 ואף פעם לא היה ישן שנת לילה רצופה( מתעורר לליטוף, מוצץ וחוזר לישון די מהר). בגן עדיין ישן שנת בוקר ושנת צהריים. הולך לישון ב18:30-19:00 ואי אפשר למשוך אותו יותר מכך.
במהלך החודש האחרון הוא מתעורר ב4:30-4:45 גג 5:00.ערני לגמרי ומוכן להתחיל את היום. עקרונית לא אוכל בלילה. גם אם אני מניקה אותו בחמש, הוא לא מוכן לחזור לישון. נעמד במיטה, בוכה וקורא לנו( מחוסר ברירה ישן איתנו בחדר). כרגע אני מנסה מ4:30 עד 5:30 6:00 לנסות להחזיר לישון(לא מתיחסת, משכיבה פיזית, אומרת לו לחזור לישון) וב5:30 נכנעת ומוציאה אותו ומתחילים לשחק.
אשמח לקבל רעיונות כיצד להאריך את השינה, לא פשוט להתחיל את היום ב4:30 :(

תודה רבה,
שהם
מאת: אורח/ת
2. עקביות ונחישות וסיום ההרדמה
09/08/2012 16:06
שהם,
זה מאוד לא פשוט.
הדרך שבה את עושה את זה היא הדרך הנכונה למעט העובדה שבסופו של דבר את מוציאה אותו וכך הוא לומד שאחרי הרבה זמן מוציאים אותו וזה מקבע את היקיצה הקשה הזו. מצד שני אם תהי עקבית ותצליחי להרדים אותו בוקר שניים גם אם זה יהיה כבר מאוד מאוחר, היקיצה הזו תלך ותתקצר עד שתיפסק.
בנוסף, בדקי האם אין לו גורם תלות שבגללו הוא ממשיך להתעורר.

יש לך עכשיו סופ"ש נצלי את זה כדי לעבוד על הבוקר.
בהצלחה!
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: אורח/ת התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד