פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0הירדמות משותפת בת 3 שנים ובן 8 ח'
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

החופש הגיע ושנת הצהריים הפכה להיות משימה לא פשוטה.
שני ילדים המקסימים ברגע שנכנסים למיטה מתחילים לחגוג, היא מדברת ושרה והוא מברבר, מתנועע בלי סוף מחפש אותה במבטו כל הזמן .....
מה עושים?האם להרדים קודם אחד מהם ואח"כ את השני?
מצד שני לא אכפת לי שהם קצת "מפטפטים" עד כמה שניתן ויוצרים קשר אחד עם השנייה אבל אז אני צריכה בסוף להיכנס ולעזור לקטנציק להרדם.
כשהוא לבד הוא נרדם בכוחות עצמו כשהיא איתו אז מרוב התרגשות ועניין הוא כאילו נכנס ל"היי"....
שאלה שנייה,
האם כדאי להפריד ביניהם בחדרים אם יש לי את האפשרות הזאת בבית? כדי שהשינה לא תפגע?....
תודה!
אם מבחינת שעות השינה הם אמורים לישון בשעות אחרות הייתי מרדימה אותם בנפרד וכך גם יוצרת סוג של זמן איכות עם כל אחד מהם, אם הם צריכים לישון ביחד אז אולי כדאי להקדים את שעת השינה כדי שיהיה להם "זמן" להתלהב אבל שלא יגיעו לעייפות יתר ואז יהיה קשה בעיקר לקטן להירדם.
להפריד בניהם בחדרים זה שיקול לגמרי שלכם. אחים יכולים להסתגל וללמוד להירדם גם ביחד, זה דורש הסתגלות אבל זה קורה. אם את מרגישה שכך שניהם ישנו צהריים הרבה יותר טוב אז עשי זאת.
כן.. החופש הגדול מאתגר אותנו :)
1. הירדמות משותפת בת 3 שנים ובן 8 ח'
09/08/2012 23:06
הי,החופש הגיע ושנת הצהריים הפכה להיות משימה לא פשוטה.
שני ילדים המקסימים ברגע שנכנסים למיטה מתחילים לחגוג, היא מדברת ושרה והוא מברבר, מתנועע בלי סוף מחפש אותה במבטו כל הזמן .....
מה עושים?האם להרדים קודם אחד מהם ואח"כ את השני?
מצד שני לא אכפת לי שהם קצת "מפטפטים" עד כמה שניתן ויוצרים קשר אחד עם השנייה אבל אז אני צריכה בסוף להיכנס ולעזור לקטנציק להרדם.
כשהוא לבד הוא נרדם בכוחות עצמו כשהיא איתו אז מרוב התרגשות ועניין הוא כאילו נכנס ל"היי"....
שאלה שנייה,
האם כדאי להפריד ביניהם בחדרים אם יש לי את האפשרות הזאת בבית? כדי שהשינה לא תפגע?....
תודה!
מאת: אורח/ת
2. שינה משותפת של אחים
12/08/2012 22:58
בעיני זה מקום כיף של יצירת חיבור חשוב בין האחים. זה נפלא שהם מפטפטים ביחד ואחרי כמה דקות הולכים לישון. יחד עם זאת, צריך לחשוב האם כרגע זה נכון עבורם.אם מבחינת שעות השינה הם אמורים לישון בשעות אחרות הייתי מרדימה אותם בנפרד וכך גם יוצרת סוג של זמן איכות עם כל אחד מהם, אם הם צריכים לישון ביחד אז אולי כדאי להקדים את שעת השינה כדי שיהיה להם "זמן" להתלהב אבל שלא יגיעו לעייפות יתר ואז יהיה קשה בעיקר לקטן להירדם.
להפריד בניהם בחדרים זה שיקול לגמרי שלכם. אחים יכולים להסתגל וללמוד להירדם גם ביחד, זה דורש הסתגלות אבל זה קורה. אם את מרגישה שכך שניהם ישנו צהריים הרבה יותר טוב אז עשי זאת.
כן.. החופש הגדול מאתגר אותנו :)
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה