פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0קושי להירדם בשעות היום
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

אני אמא לתאומים בני חצי שנה.לפני מספר שבועות ביתי הייתה חולה והתקשתה להירדם במהלך היום לכן הייתי מרדימה אותה על כדור פיזיו שבאותה תקופה עשה פלאים והילדה נירדמה תוך דקות ספורות.מאותה תקופה אני לא מצליחה להרדים אותה בשעות היום שלא על הכדור. אח שלה נירדם והיא מתחילה לצרוח. קשה לי להחזיר את המצב לקדמותו כי אני לא רוצה להעיר את בני כל פעם שהיא הולכת לישון בקיצור כל השכבה שלה בשעות היום הפכה לסיוט הגב שלי כבר נשבר מהכדור וקשה לי עם התלות הזאת שייצרתי לה.אני ממש אובדת עצות ואשמח לשמוע מה עלי לעשות
חשוב לי לציין שביום הם ישנים בלול בסלון ובלילה בחדר במיטות. ניסיתי להרדים אותה בשעות היום במיטה אבל גם זה לא עובד. בלילה היא מצליחה להירדם לבד. תודה רבה
במהלך היום, מומלץ גם להרדים בחדר חשוך וליצור טקס שינה קצר, זה יקל עליה להיכנס לשינה. בנוסף, לזהות את סימני העייפות שלה ורק לפיהם להתחיל הרדמה.
1. קושי להירדם בשעות היום
10/08/2012 22:32
שלום,אני אמא לתאומים בני חצי שנה.לפני מספר שבועות ביתי הייתה חולה והתקשתה להירדם במהלך היום לכן הייתי מרדימה אותה על כדור פיזיו שבאותה תקופה עשה פלאים והילדה נירדמה תוך דקות ספורות.מאותה תקופה אני לא מצליחה להרדים אותה בשעות היום שלא על הכדור. אח שלה נירדם והיא מתחילה לצרוח. קשה לי להחזיר את המצב לקדמותו כי אני לא רוצה להעיר את בני כל פעם שהיא הולכת לישון בקיצור כל השכבה שלה בשעות היום הפכה לסיוט הגב שלי כבר נשבר מהכדור וקשה לי עם התלות הזאת שייצרתי לה.אני ממש אובדת עצות ואשמח לשמוע מה עלי לעשות
חשוב לי לציין שביום הם ישנים בלול בסלון ובלילה בחדר במיטות. ניסיתי להרדים אותה בשעות היום במיטה אבל גם זה לא עובד. בלילה היא מצליחה להירדם לבד. תודה רבה
מאת: אורח/ת
2. לתינוקות יש למידה מהירה - לרע אך גם לטוב!
12/08/2012 23:21
כיון שלבתך יש תלות והיא גם מפתחת לזה עמידות (לכן זה הופך להיות יותר ויותר ארוך, ויש סיכוי גבוה שהיא תתחיל לבקש את זה גם בלילה). מומלץ לקחת כמה ימים וללמד אותה גם בשעות היום להירדם במיטה שלה. בימים הראשונים שבי לידה ותני לה שם מגע ונידנוד אם היא בוכה הרימי להרגיע על הידיים וכשהיא נרגעת החזירי למיטה והמשיכי עם המגע עד שהיא נרדמת. לאחר שהיא מסתגלת לזה המשיכי ללמד אותה להירדם לבד תחילה מבלי ליזום מגע ואח"כ להרחיק את הנוכחות שלך.במהלך היום, מומלץ גם להרדים בחדר חשוך וליצור טקס שינה קצר, זה יקל עליה להיכנס לשינה. בנוסף, לזהות את סימני העייפות שלה ורק לפיהם להתחיל הרדמה.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום