פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0תינוקת בת 5 חודשים
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

בשבועיים האחרונים יש לנו ממש בעיה קשה בלהרדים אותה היא בוכה בכי היסטרי בהירדמות ( לא כל יום), אני מרדימה אותה בסביבות 19.00 אחרי טקס שינה אבל היא ממש מתבכיינת היא נרדמת רק על הבטן עם נענוע של העריסה עכשיו זה כבר לא מזיז לה בסוף היא הולכת לישון רק ב21.00, קמה מלא פעמים אני מביאה לה מוצץ זה יכול להימשך כל חצי שעה ממש קשה. ביום היא שינה כ3 שעות ובלילה זה לא ברור כי היא מתעוררת הרבה זה לא רציף.
כמה שאלות:
1. מה יכולה להיות הסיבה לקשיי ההרדמות וההתעורריות?
2. מתי מתחילים ללמד הירדמות עצמית ואם עכשיו אז איך?
3. איך אני מרגילה אותה לקחת מוצץ, אני שמה לה כמה במיטה אבל היא פשוט מתבכיינת ובכלל לא מחפשת אותו אפילו שהוא לידה.
4. אני רוצה להרגיל אותה לישון על הגב איך אני עושה זאת?
אשמח לתשובה על כל השאלות המון תודה
בנוסף כמה זמן אחרי שנת הצהריים שלה היא צרריכה ללכת לישון?
2. עכשיו זה זמן מצוין. התחילי לנתק לה את התלות במגע. המשיכי לשבת לידה אבל לא ליזום מגע אלא רק כדי להרגיע מבכי וכשהיא רגועה להפסיק את המגע. אחרי שהיא תסתגל להרדמות האלה תוכלו להתחיל להתרחק ממנה וכשהיא לא תחפש את הנוכחות שלכם צאו מהחדר.
3. אם היא שולטת בתנועה הזו במהלך ערות בשעות היום. הציעי לה מוצץ מהיד שלך כדי שהיא תיקח אותו. אח"כ הצביעי לעברו במיטה. כך היא תתחיל לחפש אותו לבד.
4. בהדרגה. אם היא תצטרף יותר עזרה (ליטופים) אז תני לה אבל אם לאחר 2-3 פעמים היא תרדם על הגב היא תלמד לעשות את זה.
5. היא צריכה ללכת לישון כשהיא נראית עייפה. בדר"כ בגיל הזה זה יכול להיות בטווח של שעה וחצי- שלוש. שימי לב לסימני העייפות שלה.
קודם תודה על התשובה עזרת לי המון, שאלה קטנה רשמת לנתק מגע, אבל איך אני מפסיקה את הנענוע של העריסה הרי רק ככה היא נרדמת?
ואת אומרת שאם אני אשים אותה קבוע על הגב בסוף היא תתרגל לישון על הגב ?כי נכון לעכשיו כשאני שמה אותה על הגב היא פתאום הכי ערנית ובכלל לא רוצה לישון.
תודה
1. תינוקת בת 5 חודשים
14/08/2012 15:27
שלום,בשבועיים האחרונים יש לנו ממש בעיה קשה בלהרדים אותה היא בוכה בכי היסטרי בהירדמות ( לא כל יום), אני מרדימה אותה בסביבות 19.00 אחרי טקס שינה אבל היא ממש מתבכיינת היא נרדמת רק על הבטן עם נענוע של העריסה עכשיו זה כבר לא מזיז לה בסוף היא הולכת לישון רק ב21.00, קמה מלא פעמים אני מביאה לה מוצץ זה יכול להימשך כל חצי שעה ממש קשה. ביום היא שינה כ3 שעות ובלילה זה לא ברור כי היא מתעוררת הרבה זה לא רציף.
כמה שאלות:
1. מה יכולה להיות הסיבה לקשיי ההרדמות וההתעורריות?
2. מתי מתחילים ללמד הירדמות עצמית ואם עכשיו אז איך?
3. איך אני מרגילה אותה לקחת מוצץ, אני שמה לה כמה במיטה אבל היא פשוט מתבכיינת ובכלל לא מחפשת אותו אפילו שהוא לידה.
4. אני רוצה להרגיל אותה לישון על הגב איך אני עושה זאת?
אשמח לתשובה על כל השאלות המון תודה
מאת: אורח/ת
2. שכחתי לציין
14/08/2012 15:31
שביום רוב הפעמים היא ערה עד שעתיים אולי זאת סיבה למשהו,בנוסף כמה זמן אחרי שנת הצהריים שלה היא צרריכה ללכת לישון?
3. תינוקת בת 5 חודשים
15/08/2012 12:28
1. הקושי בהרדמות וההתעוררויות בלילה נובעות מהעובדה שהיא לא יכולה להירדם בכוחות עצמה. היא פיתחה תלות לנדנודים ולכן זה כבר לא עוזר. כשהיא תדע להירדם הירדמות עצמאית היקיצות יפחתו. בנוסף אם היא עייפה מדי אז כדאי להקדים לה את שעת ההשכבה בלילה.2. עכשיו זה זמן מצוין. התחילי לנתק לה את התלות במגע. המשיכי לשבת לידה אבל לא ליזום מגע אלא רק כדי להרגיע מבכי וכשהיא רגועה להפסיק את המגע. אחרי שהיא תסתגל להרדמות האלה תוכלו להתחיל להתרחק ממנה וכשהיא לא תחפש את הנוכחות שלכם צאו מהחדר.
3. אם היא שולטת בתנועה הזו במהלך ערות בשעות היום. הציעי לה מוצץ מהיד שלך כדי שהיא תיקח אותו. אח"כ הצביעי לעברו במיטה. כך היא תתחיל לחפש אותו לבד.
4. בהדרגה. אם היא תצטרף יותר עזרה (ליטופים) אז תני לה אבל אם לאחר 2-3 פעמים היא תרדם על הגב היא תלמד לעשות את זה.
5. היא צריכה ללכת לישון כשהיא נראית עייפה. בדר"כ בגיל הזה זה יכול להיות בטווח של שעה וחצי- שלוש. שימי לב לסימני העייפות שלה.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

4. נענוע של העריסה
17/08/2012 16:53
הי עינת,קודם תודה על התשובה עזרת לי המון, שאלה קטנה רשמת לנתק מגע, אבל איך אני מפסיקה את הנענוע של העריסה הרי רק ככה היא נרדמת?
ואת אומרת שאם אני אשים אותה קבוע על הגב בסוף היא תתרגל לישון על הגב ?כי נכון לעכשיו כשאני שמה אותה על הגב היא פתאום הכי ערנית ובכלל לא רוצה לישון.
תודה
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
הרגלי שינת תינוקות
חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום
הרגלי שינת תינוקות