שינה

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. שינה
15/08/2012 9:31
שלום המקסים שלי בן 11 חודשים ישן בחדר משלו ורגיל להכנס למיטה בלילה חצי מנומנם אחרי בקבוק בסביבות 7 וחצי בזמן האחרון התחיל להתעורר בקביעות בשעה 5 בבוקר הוא לא דורש לאכול ובוכה אם אני יוצאת מהחדר וגם על הידיים לוקח שעה להרדים אותו ואז הוא חוזר לישון לעוד חצי שעה ככה שכל יום בן 5-ל6 אנחנו ערים .....אני יציין שעד לפני חודש הוא היה מתעורר כל שעתיים ואף פעם לא היה ילד שישן טוב במהלך היום ישן פעמיים בין 9 ל10 ובין 2 ל3וחצי 4 גם עם קימה 1 באמצע ונרדם או על היידים תוך דקה ואם זה במיטה
בליטופים ושששש .שבוכה מוציאה מרגיעה ומחזירה 40 דק מינמום...בספטמבר הולך למשפחתון ואני מפחדת שיתנו לו לבכות עד שירדם(אני לא בעד שיטות בכי)
וגם אני חוזרת לעבודה ולעמוד כל לילה שעה זה מתיש לי ולו
אשמח לעזרה
תודה רבה
קארין
מאת: אורח/ת
2. גורמי תלות
15/08/2012 12:38
קארין,
נשמע שבנך מפתח עמידות לעזרה בהרדמות. להרדמות על הידיים ולהתנמנמות בזמן האוכל.
התחילי ללמד אותו להירדם במיטה שלו (תחילה עם עזרה של ליטוף וטפיחות, ואח"כ ללא מגע ולבסוף ללא נוכחות). הקפידי שלא יירדם/יתנמנם בזמן האוכל כדי לנתק את הקשר בין האוכל לשינה.

זה גם יעזור לחלונות הערות וגם להרדמות קצרות יותר.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
3. שינה
15/08/2012 13:59
עינת תודה על תשובתך המהירה.
הבעיה היא שהוא התחיל לעמוד במיטה והוא לא יודע לחזור לשכיבה
ככה שהוא משחק בעמידה עד שמתעייף ובוכה . וכשאני משכיבה אותו ומנסה ללטף אותו הוא בוכה ונורא קשה לי שירדם בבכי
וכשאני בחדר הוא שר ומשחק .עדיף להגיד לילה טוב ולצאת ולהכנס כל כמה דק ?
תודה
4. שינה
15/08/2012 14:10
בהמשך למקודם את הבקבוק הוא מקבל לפני השינה אז הוא כבר עייף אחרי מקלחת איך אני יכולה להחזיק אותו ער ?הוא פשוט נרדם
5. כל עוד הוא זקוק למגע שלך כדי להירדם לא הייתי עדיין יוצאת מהחדר.
15/08/2012 14:37
המשיכי להשכיב אותו כשהוא נעמד אבל חזרי לשבת בכיסא ליד מבלי להמשיך את המגע. המגע כאמור מגיע רק כשהוא בוכה בשביל להרגיע אותו (אני ממש לא ממליצה שיירדם בבכי אלא תמיד לתת מענה לבכי). גם אם זה ייקח יותר זמן בפעם הראשונה הוא ילמד להירדם כשאת נמצאת לידו מבלי לתת ליטוף עד הירדמות.
לגבי הבקבוק, אין צורך להחזיק אותו ער אלא לשים לב לקצב היניקות כשהוא נחלש זה סימן שהוא כבר לא אוכל ואז תנתקי אותו.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
6. שינה
15/08/2012 19:01
תודה רבה!!!
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה