ריגרסיה בהרגלי שינה - תינוקת בת חצי שנה

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. ריגרסיה בהרגלי שינה - תינוקת בת חצי שנה
20/08/2012 9:05
שלום רב,
התינוקת שלי בת חצי שנה.
החל מגיל חודש היא ישנה לילה שלם באופן עצמאי. (גם בתקופת ההנקה וגם לאחריה). היא התחילה מ- 6 שעות שינה בלילה ובהדרגה הגיעה עד ל - 9 שעות שינה.
הבעיה היא -
בשבועיים האחרונים היא החלה להתעורר באמצע הלילה, לאכול.
אציין כי -
1. חזרתי לעבודה לפני כחודש.
2. בשבועיים האלו היא החלה לאכול ארוחות שלמות של מזון מוצק.
3. היא החלה לשתות מים (מעבר למים שבפורמולה).
אני לא יודעת אם יש קשר לאחד משלושת הדברים... אבל אשמח לקבל ייעוץ איך אני יכולה להחזיר אותה לשינה של לילה שלם.
תודה מראש,
אור
מאת: אורח/ת
2. ארוחה בלילה
21/08/2012 16:54
היי אור,
יש קשר לעובדה שלפני חודש חזרת לעבודה והיא צריכה הסתגלות לזה, אבל לאחר חודש כבר צריך היה לראות שיפור בזה.
אם את חוששת שהיא לא אוכלת מספיק בארוחות המוצק אז בשלב הראשון הייתי נותנת לה השלמה של בקבוק כחצי שעה-שעה אחרי כדי לוודא שהיא אינה רעבה עד שתהי בטוחה שהמוצקים אכן מחזיקים אותה לארוחה.
למים במהלך היום אין קשר (אלא אם זה מגיע במקום ארוחה).
אם היא לא נרדמת בזמן האוכל ואת מרגישה שהיא אכן רעבה ואוכלת ולא כתלות לחזור לישון הייתי ממתינה עוד כמה לילות לוודא שהיא אוכלת טוב במהלך היום ואז בהדרגה מוציאה את זה מהלילה (מחזירה אותה לישון ללא אוכל וכל מספר ימים לדחות לה בשעה את שעת האוכל).
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: אורח/ת התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד