פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0שינה במשפחתון
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

בתי נכנסת בעוד שבועיים למשפחתון.
תהייה בת 7 חודשים.
היום סדר היום שלה הוא: מתעוררת בשש וחצי- שבע, שנת בוקר 9:00-10:30 שנת צהריים 13:30-15:00, שנת לילה - בין 19:30-20:00
אני מאד מרוצה מסדר היום שלה עד כה.
במשפחתון החדש יש כוונה למשוך את הילדים בהדרגה לשנת בוקר מאוחרת יותר אשר תתחיל רק בשעה 10:30 מתוך מטרה שלא יירדמו ב13:30 מאחר ויש אמהות שלוקחות את הילדים בצהריים.
אני מאד חוששת מהשינוי, שיכול לגרור אחריו שנת צהריים מאוחרת והשכבה מאוחרת.. אני חוששת גם ששנת הלילה תפגע.
האם יש בסיס לחששות? האם יש יתרון שאני יכולה להציג בפני בעלת המשפחתון לשנת בוקר מוקדמת יותר?
תודה!
מה שכן יש קשר מאוד לשנת הלילה כי אם היא תלך לישון כשהיא עייפה מדי גם שנות הבוקר שלה יהיו קשות יותר להירדמות ואולי קצרות יותר ואז היא תגיע עייפה ללילה וזה יכול לגרור יקיצות בלילה.
במשפחתון שיש בו שעות שינה קבועות לכולם ולא שינה בהתאם לצורך של כל ילד אין לנו הרבה מה לעשות, אלא לתת לה את שעות השינה הנכונות בבית. כשהיא תהיה עייפה השכיבי אותה לישון עד שהיא תסתגל לסדר היום החדש, וזה יקרה.
ציינת שהם עושים את זה בהדרגה וזה משהו שחשוב שתוודאי שזה אכן קורה. זה יכול להקל עליכם.
1. שינה במשפחתון
20/08/2012 21:50
שלום, בתי נכנסת בעוד שבועיים למשפחתון.
תהייה בת 7 חודשים.
היום סדר היום שלה הוא: מתעוררת בשש וחצי- שבע, שנת בוקר 9:00-10:30 שנת צהריים 13:30-15:00, שנת לילה - בין 19:30-20:00
אני מאד מרוצה מסדר היום שלה עד כה.
במשפחתון החדש יש כוונה למשוך את הילדים בהדרגה לשנת בוקר מאוחרת יותר אשר תתחיל רק בשעה 10:30 מתוך מטרה שלא יירדמו ב13:30 מאחר ויש אמהות שלוקחות את הילדים בצהריים.
אני מאד חוששת מהשינוי, שיכול לגרור אחריו שנת צהריים מאוחרת והשכבה מאוחרת.. אני חוששת גם ששנת הלילה תפגע.
האם יש בסיס לחששות? האם יש יתרון שאני יכולה להציג בפני בעלת המשפחתון לשנת בוקר מוקדמת יותר?
תודה!
מאת: אורח/ת
2. שינוי סדר יום
21/08/2012 17:01
בעיקרון היא תסתגל לשעות החדשות אבל זה יכול לקחת זמן, היו סבלניים. בכל מקרה זה לא בהכרח יגרור שנת לילה מאוחרת יותר כי אם היא תהיה עייפה באותן שעות כמו היום אז תשכיבי אותה לישון.מה שכן יש קשר מאוד לשנת הלילה כי אם היא תלך לישון כשהיא עייפה מדי גם שנות הבוקר שלה יהיו קשות יותר להירדמות ואולי קצרות יותר ואז היא תגיע עייפה ללילה וזה יכול לגרור יקיצות בלילה.
במשפחתון שיש בו שעות שינה קבועות לכולם ולא שינה בהתאם לצורך של כל ילד אין לנו הרבה מה לעשות, אלא לתת לה את שעות השינה הנכונות בבית. כשהיא תהיה עייפה השכיבי אותה לישון עד שהיא תסתגל לסדר היום החדש, וזה יקרה.
ציינת שהם עושים את זה בהדרגה וזה משהו שחשוב שתוודאי שזה אכן קורה. זה יכול להקל עליכם.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום