קשיים בשינה - בן שישה וחצי חודשים

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. קשיים בשינה - בן שישה וחצי חודשים
30/08/2012 13:41
שלום, בני מתקשה ביותר להרדם ולישון. מלבד טקס השינה הקבוע בערב, שום דרך אחרת לא ממש עובדת. במהלך היום הוא ממש מסרב ללכת לישון ומייד כשאני מניחה אותו במיטה מתחיל לבכות ולצרוח. לאחר שכבר נרדם ( לאחר בכי וצרחות והרמה על הידיים ) ישן תנומות קצרות ( רבע שעה / עשרים דקות בכל פעם) אין לי. ספק שחסרות לו שעות שינה. בנוסף, במהלך הלילות מתעורר פעמים רבות ומתקשה לחזור לישון לבד.( אלא רק בהנקה). הוא גם לא מוכן לקחת מוצץ אלא אם הוא ממש בשלב ההרדמות- זה בטח לא עוזר. זהו הבן השני שלנו ועם הראשון סבלנו בדיוק מאותה בעיה. אשמח לעיצות. אנחנו כבר ממש מותשים.
מאת: אורח/ת
2. הרגלי שינה
30/08/2012 14:27
היי,
אין ספק שאתם מותשים.
גם בנך מאוד עייף ולכן זה עוד יותר מקשה עליו להירדם וגם גורם ליקיצות בלילה (העייפות יתר).
בנוסף, לבנך יש מספר גורמי תלות (ידיים, הנקה, ואולי משהו שקשור למוצץ).

כדי להגיע ללילות רצופים ולהרדמות נעימות חשוב לתת לו חוויה חיובית עם השינה וללמד אותו להירדם במיטה ובהדרגה בצורה עצמאית.
כיון שיש כאן לא מעט נושאים אני ממליצה לך לפנות אלינו טלפונית למרכז לילה טוב כדי לעשות את התהליך עם ליווי של יועצת שינה.
אם את רוצה לנסות להתחיל לבד- בהתחלה שבי לידו ותני לו ליטוף עד שהוא נרדם כשהוא בוכה הרימי להרגיע וכשהוא רגוע החזירי למיטה עם מגע.
הקפידי להרדים לפי סמני עייפות ומומלץ לייצר טקסי שינה גם לשנות היום אבל שיהיו שונים מהלילה.

בהצלחה!
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד