פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0גמילה מהרדמות בידיים
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

איך ניתן לגמול אותן מלהירדם בידיים וללמדן להירדם בכוחות עצמן?
תודה,
סיון
עם תאומות העסק מורכב פי שתיים (אבל כך גם הכיף :-)), אני לא יודעת איך היום את עושה את ההרדמות אם במקביל או בנפרד אבל הכי נכון זה לפחות בהתחלה לראות האם אפשר להיעזר במישהו וכל אחד אחראי על ילדה אחרת לצורך אותה הרדמה.
מה שאתם חווים כרגע זה עמידות להירדמות על הידיים ולכן זה הופך להיות קשה יותר ועם יותר התעוררויות.
כדאי להתחיל את ההרדמה לאחר טקס שינה רגועה ונעים (אפשר עם שתיהן יחד) ואז להניח אותה במיטה, לשבת לידה ולתת לה מגע/ליטוף/טפיחות וכו'.. עד שהיא נרדמת. אם היא בוכה להרים להרגעה על הידיים וכשהיא נרגעת להחזיר למיטה ולהמשיך עם המגע עד הירדמות סופית. לאחר 2-3 לילות כאלה תוכלי לראות שיפור בהרדמות, גם במשך הזמן שלהן וגם יהיה הרבה פחות בכי אם בכלל.
בהצלחה.
תודה רבה על העזרה. האמת שאני רואה שיש שיפור בהירדמות.. אמנם יש בכי אך הוא פחת, אפילו אחרי כמעט שבועיים של הרדמה בדרך הזו.
רציתי לשאול, כאשר הן עייפות במשך היום, ההרדמה בדרך הזו קשה וארוכה יותר מאשר לפני שנת הלילה, הן בוכות הרבה יותר ומתנגדות לשכב בלי לזוז וכל הזמן מתגלגלות...האם זה בסדר, יש לך עוד עצה בשבילי?
תודה
אני שמחה לשמוע שיש שיפור.
לרוב שנות היום קשות יותר בגלל רמה נמוכה של מלטונין בגוף. כדי להקל על ההרדמות חשוב לשים לב לסמני עייפות שלהן. כשאת מזהה את סמני העייפות הראשונים זה הזמן להתחיל, אפשר למצוא את נקודת "האמצע" כדי לסנכרן בין השינה של שתיהן.
לאחר שזיהית סמנים מומלץ להיכנס איתן לחדר, לסגור תריסים ולהחשיך אותו (כדי לעודד הפרשת מלטונין) וגם בשנות היום (בוקר, צהריים, אחה"צ) לייצר טקס שינה, שיהיה שונה ממה שאת עושה בלילה אבל לא לוותר עליו.
1. גמילה מהרדמות בידיים
09/09/2012 16:47
שלום, אני אמא לתאומות בנות 6 חודשים (גיל מתוקן 4 חודשים). הן רגילות להרדם בידיים, לפעמים צריך להרגיע אותן הרבה זמן בידיים עד שנרדמות בידיים ורק אח״כ הן ישנות טוב במיטה. בימים האחרונים ברגע שנרדמו בידיים, ואני מנסה להשכיב אותן לישון במיטה הן בוכות ומתעוררות ושוב אני לוקחת אותן וחוזר חלילה.איך ניתן לגמול אותן מלהירדם בידיים וללמדן להירדם בכוחות עצמן?
תודה,
סיון
מאת: sivzuk
2. גמילה מהירדמות על הידיים
09/09/2012 20:45
היי סיון,עם תאומות העסק מורכב פי שתיים (אבל כך גם הכיף :-)), אני לא יודעת איך היום את עושה את ההרדמות אם במקביל או בנפרד אבל הכי נכון זה לפחות בהתחלה לראות האם אפשר להיעזר במישהו וכל אחד אחראי על ילדה אחרת לצורך אותה הרדמה.
מה שאתם חווים כרגע זה עמידות להירדמות על הידיים ולכן זה הופך להיות קשה יותר ועם יותר התעוררויות.
כדאי להתחיל את ההרדמה לאחר טקס שינה רגועה ונעים (אפשר עם שתיהן יחד) ואז להניח אותה במיטה, לשבת לידה ולתת לה מגע/ליטוף/טפיחות וכו'.. עד שהיא נרדמת. אם היא בוכה להרים להרגעה על הידיים וכשהיא נרגעת להחזיר למיטה ולהמשיך עם המגע עד הירדמות סופית. לאחר 2-3 לילות כאלה תוכלי לראות שיפור בהרדמות, גם במשך הזמן שלהן וגם יהיה הרבה פחות בכי אם בכלל.
בהצלחה.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

3. גמילה מהירדמות בידיים
19/09/2012 14:47
היי,תודה רבה על העזרה. האמת שאני רואה שיש שיפור בהירדמות.. אמנם יש בכי אך הוא פחת, אפילו אחרי כמעט שבועיים של הרדמה בדרך הזו.
רציתי לשאול, כאשר הן עייפות במשך היום, ההרדמה בדרך הזו קשה וארוכה יותר מאשר לפני שנת הלילה, הן בוכות הרבה יותר ומתנגדות לשכב בלי לזוז וכל הזמן מתגלגלות...האם זה בסדר, יש לך עוד עצה בשבילי?
תודה
מאת: sivzuk
4. שנות יום
19/09/2012 15:05
היי,אני שמחה לשמוע שיש שיפור.
לרוב שנות היום קשות יותר בגלל רמה נמוכה של מלטונין בגוף. כדי להקל על ההרדמות חשוב לשים לב לסמני עייפות שלהן. כשאת מזהה את סמני העייפות הראשונים זה הזמן להתחיל, אפשר למצוא את נקודת "האמצע" כדי לסנכרן בין השינה של שתיהן.
לאחר שזיהית סמנים מומלץ להיכנס איתן לחדר, לסגור תריסים ולהחשיך אותו (כדי לעודד הפרשת מלטונין) וגם בשנות היום (בוקר, צהריים, אחה"צ) לייצר טקס שינה, שיהיה שונה ממה שאת עושה בלילה אבל לא לוותר עליו.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום