פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0מתעורר המון!
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

באופן אישי אני לא מתחברת לשיטת 5 הדקות ואני חושבת שצריך לתת מענה לכל בכי של התינוק.
בנך בגיל כזה שבו הוא כבר מסוגל מבחינה מוטורית ללמוד לקחת מוצץ בעצמו. תחילה תרגלי אתו את זה במהלך היום וכשהוא ישלוט בתנועה התחילי ללמד אותו במהלך הלילה לקחת מוצץ לבד, אפשר בהתחלה מהיד שלך ואח"כ מהמיטה. כשהוא ידע להסתדר בעצמו עם המוצץ היקיצות האלה ירדו.
אני חושבת שכרגע זה הזמן שאפשר גם ללמד אותו להירדם ללא העטוף, הוא כבר גדול ושולט בתנועות גפיו וגם הוא צריך כבר את המרחב כדי להתהפך, לנוע, לקחת מוצץ..
1. מתעורר המון!
10/09/2012 11:42
שלום. בני בן 5 וחצי חודשים, ניזון מהנקה+ארוחת מוצקים אחת ביום ובקבוק ב-7 בערב. הוא נרדם רק עם מוצץ כשהיידים עטופות (swaddled) הבעיה היא שהוא מתעורר המון. לאחר שנרדם ב7 בערב מתעורר לאחר 45 דקות בצרחות וכל פעם אני צריכה ללטף ולהחזיר לו את המוצץ. עד שנרדם שוב זה יכול לקחת חצי שעה או שעה. לאחר מכן מתעורר שוב ב-10 בערב להנקה ונרדם מיד ואוכל שוב ב-2 בלילה. בין לבין מתעורר פעמים רבות למוצץ.גם מההאכלת לילה ועד הבוקר מתעורר כמה פעמים למוצץ. מה ניתן לעשות? האם אפשר לנקוט בשיטת ה-5 דקות למרות שנרדם עם מוצץ? הרי אם המוצץ נופל הוא בוכה יותר.. גם במשך היום,אמנם הוא נרדם לבד במיטה אבל לפעמים אני צריכה להחזיר לו את המוצץ פעמים רבות עד שזה קורה...אני דיי מיואשת...אשמח לכל עזרה מאת: אורח/ת
2. מוצץ
10/09/2012 11:54
היי,באופן אישי אני לא מתחברת לשיטת 5 הדקות ואני חושבת שצריך לתת מענה לכל בכי של התינוק.
בנך בגיל כזה שבו הוא כבר מסוגל מבחינה מוטורית ללמוד לקחת מוצץ בעצמו. תחילה תרגלי אתו את זה במהלך היום וכשהוא ישלוט בתנועה התחילי ללמד אותו במהלך הלילה לקחת מוצץ לבד, אפשר בהתחלה מהיד שלך ואח"כ מהמיטה. כשהוא ידע להסתדר בעצמו עם המוצץ היקיצות האלה ירדו.
אני חושבת שכרגע זה הזמן שאפשר גם ללמד אותו להירדם ללא העטוף, הוא כבר גדול ושולט בתנועות גפיו וגם הוא צריך כבר את המרחב כדי להתהפך, לנוע, לקחת מוצץ..
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום