פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 3שינה טרופה
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הריון ולידה רפואי
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 8פורום: הרגלי שינת תינוקות
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4088 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17
04/06/2024 20:07

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

בתי בת 3 ו3 חודשים נגמלה ממוצצים לפני כחודש ומאז חלה הדרדרות בשנת הלילה שלה. נראה שכאשר היא קמה בלילה, מכיוון שאין לה את המוצצים שלה, היא לא יודעת מה לעשות עם עצמה, אפילו שיש לה בקבוק מים. היא יכולה כך לקום מדי שעה בבכי תמרורים ולקרוא לנו. היא בוכיה ועצבנית, ועל אף שהיא נרדמת די מהר לאחר מכן, זה הופך את הלילות שלנו לקשים.
האם זה אמור לעבור לבד או שיש לעשות משהו בנידון?
תודה מראש
אני מציעה לבדוק איזה עוד גורמי תלות ועזרה שהיא צריכה כדי להירדם יש לה שבגללם היא מתעוררת בלילה (אחד הדברים זה כנראה המים) וללמד אותה להירדם בלעדיו
1. שינה טרופה
13/09/2012 19:34
יש לי שאלה,בתי בת 3 ו3 חודשים נגמלה ממוצצים לפני כחודש ומאז חלה הדרדרות בשנת הלילה שלה. נראה שכאשר היא קמה בלילה, מכיוון שאין לה את המוצצים שלה, היא לא יודעת מה לעשות עם עצמה, אפילו שיש לה בקבוק מים. היא יכולה כך לקום מדי שעה בבכי תמרורים ולקרוא לנו. היא בוכיה ועצבנית, ועל אף שהיא נרדמת די מהר לאחר מכן, זה הופך את הלילות שלנו לקשים.
האם זה אמור לעבור לבד או שיש לעשות משהו בנידון?
תודה מראש
מאת: אורח/ת
2. גורמי תלות
14/09/2012 15:17
שינוי שעושים יכול להשפיע על הלילה לפעמים אבל סביר להניח שהסיבה להתעוררויות הייתה שם לפני כן כיון שבדר"כ גמילה ממוצצים לא גורמת ליקיצות אלא ההפך כיון שירד גורם תלות כלשהי השינה לרוב טובה יותר.אני מציעה לבדוק איזה עוד גורמי תלות ועזרה שהיא צריכה כדי להירדם יש לה שבגללם היא מתעוררת בלילה (אחד הדברים זה כנראה המים) וללמד אותה להירדם בלעדיו
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום