בת חודשיים

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. בת חודשיים
17/09/2012 6:58
שלום,
יש לי קטנטונת בת חודשיים. בלילה, אחרי טקס שינה, נרדמת במיטתה. (לפעמים עם טפיחות ולעיתים בלי תלוי ביום, עם/ בלי עיטוף תלוי יום).
במהלך היום, מתקשה להירדם- נרדמת רק במנשא וישנה רק במנשא. ישנה שלוש תנומות בערב תמיד קצרה 40 ד', בוקר וצהריים- לפעמים קצר ולפעמים ארוך (שעתיים), לפחות תנומה אחת ארוכה. ישה בתנוחת בטן לבטן במנשא קשירה כשכולה עטופה (כולל ראש). לא ממצליחה לישון בשום דרך אחרת (אפילו לא ידיים). מה עושים?
תודה ושנה טובה
מאת: אורח/ת
2. מחכים שהיא תגיע לגיל 3 חודשים :)))
18/09/2012 11:10
הרבה מדברים פה על הקטע הזה...שבגיל חודשיים התינוק/ת ישן/ה רק על הידים או מנשא ..
היא פשוט מאד זקוקה עדין למגע, לחום ולאהבה..ועד כמה שזה מתסכל ונורא בא לך קצת זמן לעצמך...בלי שהיא תהיה מחוברת..היא עדין צריכה אותך..
הבת שלי התחילה לישון טוב יותר כשהיא הגיעה ל3 חודשים..יצאה משלב "הטרימסטר הרביעי" הבינה שהיא לא ברחם והתחילה לגלות עולם..
פתאום ישנה יותר טוב בצהריים (יש ימים שיותר טוב ופחות אבל חל שיפור משמעותי)..המלטונין שלה כנראה גם עלה..ואז היא פחות הזדקקה לי בלהרדם..
בקיצור..סבלנות..וגם להמשיך לנסות.
את יכולה לעטוף אותה..אני היתי עושה את זה לבתי..עטפתי אותה בחיתול בד ואז היא נרדמה במיטה...
בהצלחה חג שמח..
מאת: אורח/ת
3. היא אכן צעירה
19/09/2012 10:34
זה נכון שבגיל חודשיים היא מעט צעירה וזקוקה לעזרתך, וזה בסדר.
אם זה ממש מתסכל אותך (זה באמת לא פשוט בכלל!) נסי להבין את הסיטואציה היא נמצאת בה על המנשא ולנסות כמה שפשר לדמות אותה. למשל, חושך מוחלט, רעש "סביר" (כי שומעים מבעד למנשא אבל בצורה מעומעמת), עיטוף מלא ותנועה שאת זה את יכולה להשיג או בעיטוף בשמיכה או בתמיכה של פוף בערסול, תנועה ע"י טפיחות או נדנוד מיטה.
ובכל זאת, הריח שלך, החיבוק ודפיקות הלב שלך לא נמצאים בכל אלה. אפשר בהחלט לנסות מדי פעם בפעם בהרדמות בשעות קלות יותר, ובגיל 3 חודשים להתחיל יותר ויותר פעמים, אבל כרגע אם זה לא הולך זה נורמלי.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד