קושי בהירדמות עצמאית בשילוב עם קושי לשחק עצמאית על משטח או בכלל להישאר כמהד

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. קושי בהירדמות עצמאית בשילוב עם קושי לשחק עצמאית על משטח או בכלל להישאר כמהד
19/09/2012 16:11
בני בן ה- 9 חודשים, בוכה כל ערב לפני שהוא נרדם, אנחנו עושים טקס של אמבטיה, מוזיקה שקטה והכנסה למיטה עם בקבוק. ברגע שמסיים את האוכל, למרות שעייף ומשפשף את העיניים ממשיך להסתובב ולזוז. אם אנחנו יוצאים מהחדר אחרי חיבוק ולילה טוב הוא מתחיל לבכות בכי קורע לב. אחרי יומיים הוא בכה פחות אך לא הייתי רוצה שיילך לישון עם בכי.
כתמתעורר בחמש וחצי בבוקר ולא תמיד מעוניין לאכול בקבוק אלא רק לשחק, גם לא מוכן לשחק לבד במיטה אלא רוצה שנהיה לידו או שנרים אותו.
גם כשהוא משחק על המשטח צריך לשבת לצידו אחרת הוא בוכה למרות שרוצה הוא זוחל אחרינו בבית לכל מקום שאנחנו הולכים. אינני יודעת אם להגדיר זאת כחרדת נטישה או בעיות בהירדמות.. אבל אשמח ל עזרה... תודה!
מאת: אורח/ת
2. או אולי שילוב של שני הדברים?
20/09/2012 13:19
במידה והוא ידע לישון בעצמו ללא נוכחות שלכם וזה משהו שהשתנה גם במהלך היום בזמן ערות וגם בלילה ככל הנראה זה חרדת נטישה, המשיכו להיענות לבכי שלו אך כשהוא נרגע צאו וזה יפסיק כשזה יקרה גם במהלך היום.
במידה ומאז ומתמיד יש לו בעיות בהרדמה ככל הנראה זה או לא קשור או שיש לו את שני הדברים. כאמור, חרדת נטישה עוברת עם הגיל והרבה משחקי "קוקו" בעיות שינה לא עוברות וצריך לבדוק האם הוא תלוי במשהו כדי להירדם.
אם את אומרת שיש שיפור לאחר יומיים אז בעוד 2-3 לילות ואף פחות מזה כבר לא אמור להיות בכלל בכי. אם זה ממשיך, שוב, צריך לוודא מהי אותה עזרה שהוא זקוק לה שגורמת לו לבכות.
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד