פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0תינוק בן 9 חודשים נרדם בנדנוד
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

אנחנו רוצים ללמד אותו הירדמות עצמית אבל הבעיה היא שכשאני בעבודה (3 פעמים בשבוע) הוא נמצא עם סבא וסבתא של בעלי והם מרדימים אותו ביום גם בנדנוד.
השאלה שלי היא האם אני יכולה לעבוד איתו על הרגלי שינה נכונים כאשר 3 פעמים בשבוע הוא נרדם ביום בנדונד אצל הסבים.
האם יש לי טעם להתחיל את התהליך איתו.
(אני רוצה לציין שהם אנשים מבוגרים ושהם לא ירצו להרדים אותו בדרך אחרת כי בנדנוד מאוד קל להרדים אותו ולא הייתי רוצה להכביד אליהם בשמירה עליו).
תודה רבה, מרינה
חשוב שהוא ידע להירדם נכון אתכם, זה מה שיעזור גם ללילה.
בהצלחה
1. תינוק בן 9 חודשים נרדם בנדנוד
20/09/2012 15:01
היי אני אמא לאדיר בן 9 חודשים כרגע הוא נרדם בנדנוד בטרמפולינה ומתעורר הרבה בלילה.אנחנו רוצים ללמד אותו הירדמות עצמית אבל הבעיה היא שכשאני בעבודה (3 פעמים בשבוע) הוא נמצא עם סבא וסבתא של בעלי והם מרדימים אותו ביום גם בנדנוד.
השאלה שלי היא האם אני יכולה לעבוד איתו על הרגלי שינה נכונים כאשר 3 פעמים בשבוע הוא נרדם ביום בנדונד אצל הסבים.
האם יש לי טעם להתחיל את התהליך איתו.
(אני רוצה לציין שהם אנשים מבוגרים ושהם לא ירצו להרדים אותו בדרך אחרת כי בנדנוד מאוד קל להרדים אותו ולא הייתי רוצה להכביד אליהם בשמירה עליו).
תודה רבה, מרינה
מאת: marina12020
2. הרגלי שינה
20/09/2012 15:40
אין שום בעיה להתחיל ללמד אותו להירדם הירדמות עצמאית גם אם סבא וסבתא מרדימים אותו אחרת. תינוק עושה הפרדה בין מה שקורה אצל אימא ואבא לבין מה שקורה אצל מישהו אחר, כך גם כל התינוקות שנמצאים בבוקר בגן או אצל מטפלת ועוברים תהליכי לימוד הרגלי שינה. דווקא העובדה שיש לו מדי פעם אותך בשנות היום היא טובה מאוד.חשוב שהוא ידע להירדם נכון אתכם, זה מה שיעזור גם ללילה.
בהצלחה
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה