פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0עייפות יתר
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

אני אמא לתאומות בנות חצי שנה. הן כרגע בתהליך של חינוך להירדם בכוחות עצמן, עד לפני כשבועיים היו רגילות להרדם על הידיים.
אני משכיבה אותן במיטה לאחר טקס שינה וכשהן לא רגועות אני מרימה אותן או מרגיעה בטפיחות, נדנוד המיטה וחוזר חלילה עד שהן נרדמות.
לפעמים קורה שאחת הבנות אמנם עייפה, אך לא ממש רוצה לישון. היא לא בוכה הרבה וכשאני מנסה להרגיעה על הבטן, היא מתהפכת ומתחילה להשתולל עם הרגליים וממש קשה להרגיע אותה. זה יכול להגיע לאחר כמה דקות ממש לבכי ואז צריך כמה פעמים להרים אותה להרגעה ואז להשכיבה ובסוף היא נרדמת. יש לך עצות עבורי?
תודה,
סיון
המענה בפורום הוא כללי, יש הרבה מאוד סיבות אפשריות לבכי שלא משתפר במהלך ההרדמות, מהי הסיבה הספציפית ואיך לטפל בזה אני לא יכולה לדעת כיון שאיני מלווה אותך בתהליך.
אם את מזהה שאכן מדובר שעיתוי השכבה לא נכון (עייפות יתר או חוסר עייפות) אז כדאי להקדים או לדחות לה את השינה.
על מנת שהיא תלמד להירדם במיטה אופן ההרגעה ודרך ההרדמה צריכים להיות עקביים כל הזמן באותה הצורה גם אם היא חוזרת ובוכה שוב. בתחילת התהליך הבכי נמשך יותר זמן ולאחר כמה לילות כבר לא אמור להיות בכי, במידה ועדיין יש בכי, ככל הנראה משהו לא נעשה מדויק. ודאי שאת מרגיעה אותה באותה צורה, מחזירה למיטה כשהיא רגועה מרימה רק בבכי וכו'..
אם תגלי שעדיין את לא מצליחה לסיים את הבכי אני ממליצה לך לפנות אלינו ולעבור את התהליך עם ליווי אישי ופרטני של יועצת שינה.
1. עייפות יתר
20/09/2012 21:05
שלום,אני אמא לתאומות בנות חצי שנה. הן כרגע בתהליך של חינוך להירדם בכוחות עצמן, עד לפני כשבועיים היו רגילות להרדם על הידיים.
אני משכיבה אותן במיטה לאחר טקס שינה וכשהן לא רגועות אני מרימה אותן או מרגיעה בטפיחות, נדנוד המיטה וחוזר חלילה עד שהן נרדמות.
לפעמים קורה שאחת הבנות אמנם עייפה, אך לא ממש רוצה לישון. היא לא בוכה הרבה וכשאני מנסה להרגיעה על הבטן, היא מתהפכת ומתחילה להשתולל עם הרגליים וממש קשה להרגיע אותה. זה יכול להגיע לאחר כמה דקות ממש לבכי ואז צריך כמה פעמים להרים אותה להרגעה ואז להשכיבה ובסוף היא נרדמת. יש לך עצות עבורי?
תודה,
סיון
מאת: sivzuk
2. מחכה לתשובה... (ל"ת)
24/09/2012 8:08
מאת: אורח/ת
3. עקביות באופן ההרגעה
24/09/2012 20:07
היי סיון,המענה בפורום הוא כללי, יש הרבה מאוד סיבות אפשריות לבכי שלא משתפר במהלך ההרדמות, מהי הסיבה הספציפית ואיך לטפל בזה אני לא יכולה לדעת כיון שאיני מלווה אותך בתהליך.
אם את מזהה שאכן מדובר שעיתוי השכבה לא נכון (עייפות יתר או חוסר עייפות) אז כדאי להקדים או לדחות לה את השינה.
על מנת שהיא תלמד להירדם במיטה אופן ההרגעה ודרך ההרדמה צריכים להיות עקביים כל הזמן באותה הצורה גם אם היא חוזרת ובוכה שוב. בתחילת התהליך הבכי נמשך יותר זמן ולאחר כמה לילות כבר לא אמור להיות בכי, במידה ועדיין יש בכי, ככל הנראה משהו לא נעשה מדויק. ודאי שאת מרגיעה אותה באותה צורה, מחזירה למיטה כשהיא רגועה מרימה רק בבכי וכו'..
אם תגלי שעדיין את לא מצליחה לסיים את הבכי אני ממליצה לך לפנות אלינו ולעבור את התהליך עם ליווי אישי ופרטני של יועצת שינה.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום