פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0
הריון » פורום הריון ולידה » הרגלי שינת תינוקות » תינוקת בת 4.5 חודשים מתעוררת כמה פעמים בלילה בלי סיבה נראית לעין
תינוקת בת 4.5 חודשים מתעוררת כמה פעמים בלילה בלי סיבה נראית לעין
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

המתוקה שלי נרדמת רק עם ציצי (אפשר גם עם מוצץ בתנאי שרוקדים איתה ועושים שששש ואז קצת בכי אבל בסוף מצליח) הבעיה האמיתית היא שהיא מתעוררת המון פעמים שרק פעם אחת מתוכן זה לאוכל וגם זה לא תמיד ואני לא מצליחה להבין למה. חשבתי שקר לה או חם לה הדלקתי מזגן כיביתי מזגן החלפתי שמיכה וכלום.היא קמה בבכי אני מרדימה אותה בחזרה (על הציצי כי אין לי כוח לרקוד עם מוצץ באמצע הלילה) והרבה פעמים כשאני מנסה להחזיר אותה למיטה היא בוכה שוב ובגלל שאני עייפה נורא אני מוותרת וישנה איתה עלי בתור מוצץ אנושי.
מה עושים???
כדי להוריד את היקיצות כדאי ללמד אותה להירדם ללא הציצי וללא ריקוד.
אפשרי לה לאכול כשהיא רעבה אבל כשהיא כבר מתנמנמת הפסיקי עם ההנקה והחזירי לשינה במיטה.
התהליך הזה לא פשוט והוא דורש כוחות פיזיים ונפשיים שלך, כי אין ספק שתהיה התנגדות ובכי ואת צריכה להיות חזקה ומוכנה ללכת עם זה עד הסוף. אני ממליצה להיעזר בליווי של יועצת שינה.
1. תינוקת בת 4.5 חודשים מתעוררת כמה פעמים בלילה בלי סיבה נראית לעין
22/09/2012 11:31
הי שירי,המתוקה שלי נרדמת רק עם ציצי (אפשר גם עם מוצץ בתנאי שרוקדים איתה ועושים שששש ואז קצת בכי אבל בסוף מצליח) הבעיה האמיתית היא שהיא מתעוררת המון פעמים שרק פעם אחת מתוכן זה לאוכל וגם זה לא תמיד ואני לא מצליחה להבין למה. חשבתי שקר לה או חם לה הדלקתי מזגן כיביתי מזגן החלפתי שמיכה וכלום.היא קמה בבכי אני מרדימה אותה בחזרה (על הציצי כי אין לי כוח לרקוד עם מוצץ באמצע הלילה) והרבה פעמים כשאני מנסה להחזיר אותה למיטה היא בוכה שוב ובגלל שאני עייפה נורא אני מוותרת וישנה איתה עלי בתור מוצץ אנושי.
מה עושים???
מאת: אורח/ת
2. התעוררויות בלילה
24/09/2012 20:41
התעוררויות מרובות בלילה נובעות מתלות בגורם חיצוני. כיון שביתך זקוקה לציצי כדי לחזור לישון היא מתחילה להתעורר יותר ויותר פעמים וההרדמות מתחילות להיות גם ארוכות יותר.כדי להוריד את היקיצות כדאי ללמד אותה להירדם ללא הציצי וללא ריקוד.
אפשרי לה לאכול כשהיא רעבה אבל כשהיא כבר מתנמנמת הפסיקי עם ההנקה והחזירי לשינה במיטה.
התהליך הזה לא פשוט והוא דורש כוחות פיזיים ונפשיים שלך, כי אין ספק שתהיה התנגדות ובכי ואת צריכה להיות חזקה ומוכנה ללכת עם זה עד הסוף. אני ממליצה להיעזר בליווי של יועצת שינה.
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום