פורום: הכנה ללידה
תגובות: 0הארכת תנומות יום לתינוקת בת חודשיים וחצי
תגובות אחרונות בפורומים
פורום: הנקה
תגובות: 0פורום: תמיכה בטיפולי פוריות
תגובות: 0פורום: דרושים
תגובות: 0פורום: זכויות נשים בהריון
תגובות: 0פורומים: 16 נושאים: 4095 תגובות: 5729
נושאים אחרונים בפורום הרגלי שינת תינוקות
01/06/2025 19:24
11/04/2025 14:43
26/02/2025 2:17
26/02/2025 2:12
15/02/2025 15:17

מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות

הבת שלי בת חודשיים וחצי . מהיום שנולדה היא בשגרת אוכל, פעילות, שינה.
אני מתחילה להרדים אותה כשעה וחצי אחרי ההתעוררות האחרונה ואחרי פיהוק ראשון. היא ישנה עטופה ונרדמת לבד במיטה תוך כדי קולות שששששש שלי ועם מוצץ.
העניין הוא, שהיא ישנה רק ארבעים דקות כל פעם ובבירור עדיין עייפה. העייפות שלה משפיעה על איכות הארוחות שלה (הנקה) ובכלל על מצב הרוח שלה במהלך היום.
ניסיתי לעשות ששששש כשהיא מתחילה להראות סימן ראשון להתעוררות אך לא מצליח להאריך לה את השינה.
אשמח לעצות.
תודה
אם זה לא עובד, כנסי אליה כ- 10 דקות לפני שהיא אמורה להתעורר ותני לה מגע קל או נדנוד- שימי לב שזה לא מעיר אותה אלא עוזר לה לעבור שינה של 40 דקות. (בשונה ממה שאת עושה היום כאן את מתחילה לפני סימן ההתעוררות).
בנוסף, זה גם תלוי כמה ואיך היא ישנה בלילה (ככל שהיא תישן טוב יותר בלילה כך השינה תתארך מעצמה גם ביום).
1. הארכת תנומות יום לתינוקת בת חודשיים וחצי
28/09/2012 9:44
שלום, הבת שלי בת חודשיים וחצי . מהיום שנולדה היא בשגרת אוכל, פעילות, שינה.
אני מתחילה להרדים אותה כשעה וחצי אחרי ההתעוררות האחרונה ואחרי פיהוק ראשון. היא ישנה עטופה ונרדמת לבד במיטה תוך כדי קולות שששששש שלי ועם מוצץ.
העניין הוא, שהיא ישנה רק ארבעים דקות כל פעם ובבירור עדיין עייפה. העייפות שלה משפיעה על איכות הארוחות שלה (הנקה) ובכלל על מצב הרוח שלה במהלך היום.
ניסיתי לעשות ששששש כשהיא מתחילה להראות סימן ראשון להתעוררות אך לא מצליח להאריך לה את השינה.
אשמח לעצות.
תודה
מאת: אורח/ת
2. הארכת שינה
29/09/2012 11:58
תנסי לראות מה קורה אחרי שעה מההתעוררות- תנסי להסתכל עליה ועל התגובות שלה אולי תגלי שהיא עייפה מעט לפני שאת מרדימה אותה.אם זה לא עובד, כנסי אליה כ- 10 דקות לפני שהיא אמורה להתעורר ותני לה מגע קל או נדנוד- שימי לב שזה לא מעיר אותה אלא עוזר לה לעבור שינה של 40 דקות. (בשונה ממה שאת עושה היום כאן את מתחילה לפני סימן ההתעוררות).
בנוסף, זה גם תלוי כמה ואיך היא ישנה בלילה (ככל שהיא תישן טוב יותר בלילה כך השינה תתארך מעצמה גם ביום).
מאת: עינת מזרחי
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi
gmail.com
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'
יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi

חזרה לעמוד הראשי של
פורום הריון ולידה
חזרה לפורום