מתעורר כל שעה

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. מתעורר כל שעה
03/10/2012 22:35

היי, שמעתי מחברה אודות הפורום והחלטתי לנסות את מזלי אחרי שכבר ניסיתי כל כך הרבה (רולידר/סופר נני/ הלוחשת לתינוקות ועוד) יש לי בן בן שמונה חודשים ובת 3.8 אני זקוקה לעזרה דחופה בקשר לבני עמית. עמית מתעורר בלילה לעיתים דחופות יכול להיות אפילו כל שעה. הדבר הראשון שעשיתי הוא להרגיל אותו לישון ולהירדם במיטתו ולא תוך כדי יניקה ידיים וכדומה. התהליך לא היה פשוט אך הוא הצליח (שיטת הרם הורד של הלוחשת) כיום הוא עובר את טקס השינה מונח במיטתו וכאשר אני לידו הוא נירדם לעיתים מקטר או בוכה מעט אך אני חוזרת על משפטים קבועים בטון שקט מניחה עליו יד ולרוב אחרי 10-15 דקות הוא נרדם. ואז מתחילה הבעיה. הוא מתעורר כעבור 45 דק׳ בבכי ומתקשה מאוד להירדם אני מנסה להחזיר את המוצץ אך הוא מסובב את הראש בהפגנתיות (הוא לא נירדם בלעדיו) הוא בוכה ומסרב להירגע למרות כל מה שאני עושה. מצב זה יכול לקחת מעשרים דקות ועד שעה! וכך קורה שוב לאורך כל הלילה. נראה שכל פעם שהוא מסייים מחזור שינה או שנופל לו המוצץ הוא מתעורר אינו מצליח לחזור לישון לבדו וגם עזרתי לא עוזרת. אני משתדלת להיות חזקה ולא להרדים על הידיים או להעביר למיטתי או להניק לצורך הרגעה והרדמה אך נראה שדבר לא עוזר. אשמח לכל עצה או עזרה שתוכלי לתת לי
מאת: אורח/ת
2. התעוררויות מרובות
04/10/2012 14:21
היי,
בהחלט יש מה לעשות ואפשר לעזור לך.
מראש אני אומרת שהתשובות בפורום הן תשובות כלליות שיכולות לתת לך מידע וטיפים אך כדי להגיע ללילות רצופים ושינה טובה יותר גם ביום וגם בלילה אני ממליצה לך לפנות אלי טלפונית או למרכז 'לילה טוב' ולעבור תהליך מלא בליווי יומיומי של יועצת שינה.
למה שאת חווה היום עם בנך אנחנו קוראים "עמידות" לגורם תלות. בנך זקוק למגע שלך כדי להירדם בתחילת הלילה ולכן בכל פעם שהוא מתעורר הוא זקוק לאותה עזרה. העמידות היא שגורמת לזה כבר פחות ופחות להשפיע. כדי להגיע ללילות טובים יותר מומלץ להמשיך בתהליך המצוין שהתחלת וללמד את בנך להירדם הירדמות עצמאית לחלוטין (בלי מגע או נוכחות שלך).
אני כן ממליצה לתת מענה לבכי ואם המגע לא מספיק לו אז אפשר להרים על הידיים ולהרגיע.
כדי להתקדם כרגע, מומלץ להפסיק עם המגע שלך. תמשיכי לשבת לידו אבל לא לתת מגע אלא לצורך הרגעה מבכי עד שיירדם לבסוף בלי מגע.

בהצלחה!
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד