בן 8.5 חודשים שגילה את היכולת לעמוד....

גנית פרג
קוראים לי גנית פרג, נשואה באושר לאופיר ואמא של ליהי ואילי המקסימים. אני מתמחה ב'הורים, ילדים והרגלים בריאים'. המטרה שלי היא לתת לכם - ההורים, "ארגז כלים" מעשי ויישומי של הרגלים יומיומיים בריאים, בתחומי החיים השונים הקשו... [לפירוט המלא]
מנהל/ת את הפורומים: הרגלי שינת תינוקות
עינת מזרחי
שמי עינת מזרחי, נשואה לאודי ואימא למאי עדן וניב. אני מדריכת התפתחות תינוקות ועוסקת בהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. הכניסה להורות לאחר לידתה של מאי זכורה לי כחוויה קשה, זה כלל כאבי הנקה, בכי ולילות ללא שינה. עד ג... [לפירוט המלא]
קוראים לי שרון זנג'ירי, נשואה באושר לבני ואמא של דורון, עידו ורוני המקסימים. אני עוסקת באימון אישי אדלריאני ובהקניית הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות. במשך כעשר שנים עסקתי בתפקידי ניהול בתחום היי טק. התקדמתי, התפתחתי וב... [לפירוט המלא]

1. בן 8.5 חודשים שגילה את היכולת לעמוד....
09/10/2012 11:39
היי ,
בני בן 8.5 חודשים , גילה את היכולת לעמוד!!! איזה כיף, רק שהוא עושה זאת גם בלילה כשאני מעוניינת שיירדם.
אני מתחילה בזה שאני משכיבה אותו בחזרה כאשר הוא נעמד, אך אחרי שלוש ארבע פעמים הוא מתחיל לבכות וממש כועס עלי (החצוף הקטן) אז אני מניחה לו להישאר לעמוד בתקווה שיתעייף מתישהו... אז זהו שזה לא קורה, כשנמאס לו הוא מתחיל לבכות. אני ניגשת ואז נאלצת להרדים אותו בשיטת הורם-הורד "האהובה" עלי במיוחד .
הצעות מה לעשות אחרת, יתקבלו בברכה...

נ.ב.
אגב, הוא ישן בחדר עם בני בכורי בן ה- 4 , שדי מרוצה מכל המצב, הוא מצחיק את הקטן, הקטן צוחק בחזרה- פשוט שישו ושמחו !!!
חשבתי להפריד חדרים... מומלץ?
מאת: אורח/ת
2. הרדמות בן 8.5 חודשים שנעמד
09/10/2012 19:48
היי,

זה נכון להחזיר אותו לשכיבה אבל לא מתוך "מאבק" של מי ישבר קודם אלא מתוך המקום להיות מאוד ברורה ואסרטיבית שעכשיו זה זמן שבו הולכים לישון ולא זמן משחק. ברגע שהתחלת בזה המשיכי עד לסיום ולהרדמה גם אם זה לוקח בפעמים הראשונות הרבה זמן, עם הזמן זה יתקצר.
במקביל התחילי ללמד אותו בהדרגה להירדם גם ללא נוכחותך.
לגבי השינה עם אחיו, זה מקסים בעני שהם צוחקים ונהנים אחד מהשני כל עוד את לא נוכחת בחדר ולאחר מכן שניהם נרדמים לבד. בהנחה ששניהם יודעים להירדם הירדמות עצמאית זה לא יפריע להם. כל עוד את בחדר בזמן ההירדמות אל תאפשרי את המשחק אלא היי מאוד ברורה שזה זמן לשינה (לא לכעוס אלא להציב גבולות ברורים).
בברכה,
עינת מזרחי, 'חלום מתוק'

יעוץ שינה לתינוקות ופעוטות
נייד 052-5616602 | http://www.halommatok.co.il | einat.mizrachi  מייל הריון לידה gmail.com
הוספת תגובה:
שם: התחבר   *מומלץ להרשם לאתר ולהכניס תגובה על שמכם
כותרת: *
תוכן התגובה:
תמונה:
אני מסכים עם תקנון פורום הריון ולידה.
טוען נתונים, נא המתן...

* שדות חובה
* גודל מקסימלי להעלאת תמונות: 700 KB
* ניתן להעלות קבצי jpg / gif בלבד